Introducere in PowerPoint

Pasul 1.

PowerPoint, program pentru realizarea prezentarilor ajuns la versiunea 2019. Ne propunem sa urmarim o serie de webcat-uri in care vom lua contact cu o modalitate de lucru in PowerPoint. Toate aceste webcast-uri se adreseaza celor care nu au mai lucrat in PowerPoint sau celor care au lucrat intr-o versiune mai veche si nu au avut o viziune de ansamblu asupra acestui program.

Webcast-urile sunt realizate pentru versiunea PowerPoint 2007, dar lectiile scrise sunt refacute pentru PowerPoint Office 365. Se stie ca, din versiunea 2007, interfata de lucru este complet refacuta si, de la o versiune la alta apar noi comenzi si facilitati, de aceea, adresabilitatea acestui program este in continua crestere.

Exista, evident, o serie de tips&tricks si pentru PowerPoint, care au menirea de a face slide-urile cat mai placute si mai usor de prezentat, insa webcast-urile ce urmeaza se adreseaza celor de nivel incepator. Doresc sa deschid apetitul pentru PowerPoint in special celor care nu au mai lucrat in acest program.

Ti se pare greu sa parcurgi singur lectiile video gratuite?

Inscrie-te la cursul PowerPoint in clasa (cu instructor acreditat Microsoft)

Tutoriale video interactive

Acest curs este disponibil si in format video interactiv, oferit gratuit tuturor celor care participa la cursurile noastre PowerPoint in clasa.

Ai intrebari tehnice legate de PowerPoint si vrei sa te ajutam?

Detinem cea mai mare comunitate PowerPoint din Romania (peste 11.000 membri activi), unde primesti suport gratuit la problemele tale PowerPoint