A: Deoarece obiectivele tale sunt intrutotul acoperite de beneficiile cursurilor noastre, unice in Romania, dintre care mentionam:

 • Perfectionarea angajatilor companiei dvs. la un standard profesional ridicat, pe baza nevoilor reale, stabilite impreuna cu dvs.

 • Sporirea productivitatii angajatilor dupa absolvirea cursurilor, acestia devenind mai eficienti si mai performanti in activitate, a carei valoare de business va spori.

 • Folosirea eficienta in activitatea profesionala curenta a cunostintelor si abilitatilor dobandite pe parcursul formarii si (mai ales) post-instruire, avand in vedere faptul ca toti absolventii cursurilor IT Learning vor primi acces pe portalul nostru de e-learning office-learning.ro, avand astfel posibilitatea sa-si aprofundeze sau improspateze cunostintele si abilitatile, prin reluarea online, ori de cate ori considera necesar, parcurs la clasa, fara nici o taxa suplimentara.

 • Acces preferential pe forumul comunitatii romanesti a utilizatorilor MS Office, officespecialist.ro, unde angajatii companiei dvs. pot pune orice fel de intrebare sau elucida orice problema cu care se confrunta in utilizarea aplicatiilor de birou, si la care vor primi raspunsuri sau rezolvari oferite de moderatorii forumului sau de la cei peste 10.000 de membrii ai comunitatii.

 • Furnizarea de rapoarte pentru departamentul HR privind progresul absolventilor obtinut la finalul sesiunilor de training si recomandarile trainerilor IT Learning pentru noi sesiuni, conform obiectivelor acestora

 • Satisfacerea nevoilor de dezvoltare profesionala ale participantilor in functie de specificul activitatii si crearea unei competitii intre acestia prin sistemul de evaluare si raportare a performantelor, care constituie unul din criteriile de promovare in cariera;

 • Motivarea si fidelizarea angajatilor, programul nostru de instruire avand aspecte de “team building” prin customizarea cursurilor si promovarea interactiunii in cadrul grupei de cursanti.

A: Garantam urmatoarele livrabile, fara a ne limita doar la acestea:

 • Evaluarea initiala a nivelului de cunostinte si abilitati, prin completarea unui chestionar de catre fiecare participant, in vederea personalizarii agendei cursului;

 • Servicii de instruire de tip “Blended learning” cu instructorii certificati Microsoft, garantate de clauza “Money back guarantee”

 • Suportul de curs in format electronic (manualul “Step by step”, in limba romana, in format text, cu capturile de ecran aferente si prezentarile din timpul cursului, in format PowerPoint, precum si workshop-urile parcurse de cursanti);

 • Acces pe cel mai mare portal e-learning www.office-learning.ro , dezvoltat de trainerii si expertii IT Learning, pentru o perioada de 12 luni la peste 7500 de lectii online in format interactiv, audio-video si la testele aferente.

 • Evaluarea finala a cunostintelor si abilitatilor dobandite in urma absolvirii cursului, pentru emiterea certificatului de participare, care atesta absolvirea cu succes a cursului, printr-un test grila si prin rezolvarea unui exercitiu complex, in cadrul unui workshop ;

 • Raport de evaluare, redactat de trainer la finalul fiecarui curs, in care vor fi consemnate progresele realizate de fiecare absolvent, in urma compararii evaluarii initiale cu cea finala;

 • Consultanta post-instruire cu raspunsuri la orice intrebare / problema cu care se confrunta in activitatea de la birou sau pe temele abordate la curs, si nu numai;

 • Laptop-uri pentru fiecare participant, pe toata perioada instruirii, asigurate fara costuri suplimentare

A: DA, cu conditia ca dvs., care sunteti primul interesat de reusita la examen, sa fiti implicat alaturi de noi in procesul de instruire, participand activ la seminariile si laboratoarele aferente cursurilor, la programele de tutoring si mentoring, la studiu suplimentar pe exemple din viata reala, cu asistenta si consultanta din partea trainerului, trecand cu succes testele de pre-evaluare, care le simuleaza pe cele reale.

A: Din experienta noastra, va recomandam minim 3 saptamani de la finalizarea cursului pentru aprofundarea cunostintelor, exercitii practice si simulari de teste in timp real.
Termenul poate fi insa mai scurt sau mai lung, in functie de motivatia, implicarea si mai ales perseverenta cu care aplicati in “real life” cunostintele si abilitatile dobandite la curs.

A: Da, livram oriunde, atat in Bucuresti, cat si in tara, clientul urmand sa asigure spatiul de instruire (sala de curs) dotata cu mese, scaune, black/white board, videoproiector, iar laptopurile, preinstalate cu software-ul aferent le putem asigura noi, la solicitarea dvs.

A: Da, avand in vedere ca pentru obtinerea unei certificari sunt necesare, pe langa cunostintele si abilitatile dobandite la curs, si aplicarea acestora in practica, deoarece in viata reala ne confruntam cu o diversitate de situatii pe care nu le putem simula exhaustiv in cadrul cursului.

A: Programarea sustinerii examenului se face dupa achitarea acestuia, prin intermediul Webassesor, selectand Centrul de Testare IT Learning;

Ora de sustinere a examenului va fi aleasa de dvs., in urmatorul interval orar: Luni-Vineri intre orele 09:00-17:00;

Limba de sustinere a examenului este Engleza;

in functie de tipul examenului, durata si numarul de intrebari difera (detalii pe site-ul providerului);

in ziua sustinerii examenului trebuie sa va prezentati la centrul nostru de testare cu cel putin 30 minute inainte de ora stabilita pentru deschiserea examenului, avand asupra dvs. cel putin doua acte de identitate valide, dintre care cel putin unul cu fotografia titularului;

Trebuie sa aveti asupra dvs. Codul de Autorizare aferent examenului, primit prin e-mail de la Kryterion, cu ajutorul caruia examenul va putea fi accesat de catre proctorii nostri.

Lista completa a examenelor oferite de Kryterion o gasiti pe site-ul https://www.kryteriononline.com/

A: Examenele furnizate de IT Learning, in calitatea sa de VUE Testing Center sunt disponibile in limba engleza, sau intr-o limba de circulatie internationala, programandu-se la cerere, cu minim 2 zile inainte de ziua/ora stabilita pentru sustinerea examenului, in functie de orarul si disponibilitatea locurilor in sala de testare IT Learning, care dispune de 6 statii de testare acreditate.

in functie de specificul examenului si providerul acestuia, durata, formatul si numarul de intrebari difera de la examen la examen; gasiti detalii pe site-ul fiecarui provider.

Programul de examinare in centrul de testare Dr, Excel este de Luni pana Vineri, intre orele 9.00 – 16.00, in limita locurilor disponibile; pentru a va rezerva un loc in sala de testare la data/ora dorite, va recomandam programarea examenului cat mai din timp;

Plata examenului solicitat se face in avans cu cel putin 2 zile lucratoare inainte de ziua sustinerii examenului, prin virament bancar sau cash, la sediul nostru; Daca inscrierea la examen se face de catre candidat direct pe site-ul VUE, plata se poate face prin credit card;

Anularea sau reprogramarea unui examen trebuie anuntata centrului nostru de testare cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar riscand pierderea dreptului de resustinere sau de recuperare a sumei platite.

in ziua sustinerii examenului, candidatul trebuie sa se prezinte cu cel putin 15 minute inainte de ora stabilita pentru inceperea examenului, avand asupra sa cel putin doua acte de identitate valide, ambele purtand semnatura titularului, dintre care cel putin unul cu fotografia acestuia ( ex. CI, pasaport, permis de conducere, livret militar, carnet de student sau legitimatie de serviciu vizate la zi).

A: Enumeram doar 10 din avantajele studiului in format e-learning, vs. cele ale cursurilor in clasa:

 1. Costul unui curs e-learning este de cca. 20 ori mai mic decat cel al unui curs in clasa.

 2. Puteti accesa cursurile 24 de ore din 24, 7 zile din 7

 3. Puteti parcurge lectiile de oricate ori considerati necesar, pana la perfectiune

 4. Nu aveti nevoie de software aditional instalat, ci doar de o conexiune la internet

 5. Puteti accesa cursurile de pe orice calculator sau tableta, fara resurse hardware speciale

 6. Lectiile sunt create intr-un format inovator, interactive, pe principiul “learning by doing”

 7. Beneficiati de suport online si prin telefon 24/24 si 7/7

 8. Puteti studia de acasa sau de la birou, fara sa va deplasati la sala de curs

 9. Va puteti testa cunostintele si lua certificatul online, care atesta expertiza aferenta.