IT Learning si Dr.Excel si-au unit fortele!

IT Learning impreuna cu Echipa Dr.Excel sunt singurii furnizori de cursuri Excel din Romania ce au implementat metoda unica Blended-Learning, care presupune acces post-instruire la peste 800 de lectii video Excel si la suport nelimitat si gratuit din partea trainerilor nostri acreditati Microsoft.

Calendar cursuri Excel deschise (cu date fixate in avans)

Pentru perioada 26/05/2022 – 22/09/2022

Denumire curs Perioada
Curs Excel Incepator (I) 14 Jun - 15 Jun

Lista completa de cursuri Excel organizate la cererea companiilor

(la orice data si locatie din tara):

Cursuri utilizare Excel Pret (fara TVA) Durata
Curs Excel Incepator (I) 165 euro 2 zile (16 ore)
Curs Excel Intermediar (pentru business) (II) 165 euro 2 zile (16 ore)
Curs Excel Avansat + Analiza datelor + Tips & Tricks (III) 290 euro 3 zile (24 ore)
Cursuri Business Intelligence Pret (fara TVA) Durata
Curs Excel BI – Introducere in PowerPivot, PowerQuery si Analiza datelor in Excel (IV) 290 euro 3 zile (24 ore)
Curs MOC 20779B: Analiza datelor cu Excel 450 euro 3 zile (24 ore)
Curs MOC 10994B: Fundamentele analizei datelor in Excel 390 euro 2 zile (16 ore)
Cursuri programare Excel Pret (fara TVA) Durata
Curs Excel Macro (V) 175 euro 2 zile (16 ore)
Curs Excel VBA (VI) 290 euro 3 zile (24 ore)
Curs Excel Statistica 350 euro 3 zile (24 ore)
Pachete Cursuri Excel Pret (fara TVA) Durata
Curs Excel – Pachetul Nr 1- Incepator – Avansat (I-II) 290 euro 2 zile (16 ore)
Curs Excel – Pachetul Nr 2- Mediu – Expert (II-III) 390 euro 4 zile (32 ore)
Curs Excel Complet – Pachetul Nr 3 – Incepator – Expert (I-III) 490 euro 5 zile (40 ore)

Cursurile live cu instructor se pot tine in sala de clasa (la sediul nostru sau al clientului) sau online (webinar live)

Ce inseamna webinar live cu instructor?

Cursurile “IT (Distance) Learning” online (in clasa virtuala, cu trainer) combina resurse de instruire video, text, laboratoare hands-on, furnizate de trainer, pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile IT, în ritmul propriu, fara a fi necesar să va deplasati din locatia unde va aflati.

Cursurile “IT (Distance) Learning” sunt livrate online de trainerii IT Learning, certificati Microsoft Certified Trainer (MCT), sunt bazate pe aceeasi agenda bine structurata si pe instruirea practica, garantand dobandirea de catre absolventi a competențelor si abilităților esentiale, ca si cursurile „live”, sustinute in sala de clasa.

Specificatii tehnice pentru sustinerea cursurilor Online (Distance Learning):

 • Se va lucra pe grup de Skype, Webex sau orice alta aplicatie de tipul web conference/desktop sharing
 • Resursele de instruire (fisierele cu aplicatii, exemple etc.) se vor pune pe OneDrive si se vor trimite participantilor link-urile aferente, pe adresele de e-mail.
 • Fiecare participant trebuie sa aiba calculator, cu programul predat, instalat si legatura stabila la internet.
 • Inainte cu o zi de data inceperii cursului, trainerul va face proba de conectare pe grupul Skype.

Suportul de curs Excel

Materialele de curs Excel constau intr-o serie de resurse multimedia unice:

Materialul # 1: Acces GRATUIT la cele 800 de lectii video marca Dr.Excel.

Resurse unice in Europa post-instruire pentru cursurile Excel

Toti participantii la cursurile noastre Excel primesc acces GRATUIT la cea mai generoasa platforma de cursuri video online din Romania: Platforma Dr.Excel

Materialul # 2: Peste 100 de fisiere Excel cu rezolvarile si explicatiile de la curs

BONUS: Suport post-instruire perioada nelimitata via Comunitatea IT Learning

Primiti suport nelimitat in timp pentru rezolvarea problemelor dvs. de Excel

Detinem cea mai mare comunitate Excel din Romania (peste 12.000 de membri activi), unde primiti dupa terminarea cursului suport gratuit Excel (perioada nelimitata)

Dr Excel

Informatii traineri

Cursul va fi susținut exclusiv de către Echipa Dr.Excel – condusă de Bogdan Tarla, MVP Excel. Nu vor fi implicați traineri externi.

Nu stiti ce curs Excel vi se potriveste?

Am creat pentru dvs. un set de 30 de intrebari Excel, gandite special pentru a ne ajuta sa va recomandam un curs Excel in functie de nivelul la care va aflati acum.

Inscriere / Facturare / Plata / “Money back guarantee”

 • Daca sunteti persoana fizica, sau grup de maxim 5 participanti din partea unei companii, va puteti inscrie doar in clasele noastre deschise, anuntate pe site la pagina “Calendar Cursuri Open
 • Rezervarea locului / locurilor in sala de curs Open se face telefonic (0787.692.238) sau prin e-mail la adresa office@itlearning.ro , in reply urmand sa primiti fisa de inscriere care trebuie completata de dvs. si retrimisa noua impreuna cu datele de facturare
 • Urmeaza emiterea facturii, pe care o veti primi tot pe e-mail, in baza careia urmeaza sa efectuati plata (transfer bancar sau depunere numerar in contul IT Learning) si sa ne trimiteti confirmarea aferenta
 • Veti primi la randul dvs. confirmarea noastra ferma ca sunteti inscris(a) la cursul respectiv, impreuna cu detaliile organizatorice (orarul cursului, coffee-break, pauza de pranz etc.)
 • Urmeaza livrarea cursului, iar la finalul acestuia completarea feedback-ului, conform formularului de evaluare , in baza caruia se poate invoca clauza “Money back guarantee”: “In cazul obtinerii unui nivel de satisfactie mai mic de 75 % , reflectat de formularul de feedback, garantam returnarea taxei de participare sau reluarea cursului fara nici un cost”.
 • Daca sunteti persoana juridica si doriti inscrierea unui grup de peste 5 participanti, vom formula o oferta personalizata cu discount de volum, exclusiv pentru compania dvs., conform specificatiilor primite telefonic, prin fax (0371.602.780) sau pe e-mail la adresa office@itlearning.ro
 • Dupa acceptarea ofertei (livrabile, costuri, agenda, perioada si locatia organizarii cursului) urmeaza etapa contractuala
 • Odata agreata forma finala a contractului de legal-ul partilor, urmeaza semnarea si livrarea efectiva a serviciilor convenite, a caror facturare si plata se va face numai dupa primirea feadback-urilor completate de absolventi la finalul instruirii si numai in virtutea clauzei “Money back guarantee”:”In cazul obtinerii unui nivel de satisfactie mai mic de 75 % , reflectat de formularului atasat , garantam renuntarea la contravaloarea instruirii sau reluarea cursului cu alt trainer, fara nici un cost aditional”)