Cursuri IT in clasa sustinute de traineri profesionisti si acces gratuit post-instruire la peste 800 de video-uri e-learning in limba romana.

Calendar cursuri MS Office deschise (cu date fixate in avans)

Pentru perioada 15 Iulie 2024 – 15 Octombrie 2024

BI Complet - Curs Excel & Power BI de la A la Z (Pachet Complet)- PowerQuery si Power Pivot din Excel + Data Modeling cu Limbajul DAX, Data Visualization 19 aug - 20 aug
BI Incepator - Curs Excel BI - Introducere in PowerPivot, PowerQuery si Analiza datelor in Excel 19 aug - 20 aug
Curs Excel Incepator (I) 08 aug - 09 aug
Curs Excel Macro (V) 18 iul - 19 iul
Curs Excel Statistica 29 iul - 30 iul
Curs Excel VBA (VI) 15 iul - 16 iul
Curs Interogarea Microsoft SQL Server Incepatori (I) - pentru business users 22 iul - 23 iul
Curs Oracle Administrare 22 iul - 23 iul
Curs Oracle Forme si Rapoarte 26 aug - 27 aug
Curs Python 29 iul - 30 iul
Curs R Programming Incepator 19 aug - 20 aug

Lista completa de cursuri Excel cu instructor
organizate la cererea companiilor
(la orice data si locatie din tara sau online)

CURSURI MICROSOFT OFFICE

Cursuri Excel

Gasesti in aceasta pagina o adevarata enciclopedie de la A la Z in materie de Cursuri Microsoft Excel,cu raspunsuri la intrebarile: cand, unde, (ce) si cum sa inveti Excel, oferite deopotriva incepatorilor si expertilor.

Cursuri VBA

Cursurile VBA te ajuta sa-ti automatizezi task-urile si sa treci peste limitarile implicite ale aplicatiilor Excel si Access. Vrei sa inveti sa-ti faci propria functie in Excel sau sa relizezi o aplicatie completa in Access? Esti in cel mai bun loc din Internetul romanesc pentru a afla cum sa-ti extinzi expertiza in Excel si Access si sa ajungi un adevarat Power User!

Cursuri Word

Cursurile Microsoft Word sunt cursuri intensive, dedicate atat celor aflati la inceput de drum in utilizarea programului , cat si user-ilor experimentati care doresc sa proceseze in mod avansat texte.

Cursuri Outlook

Cursuri Outlook intensive dedicate atat celor aflati la inceput de drum in utilizarea acestui program, cat si utilizatorilor experimentati care doresc sa-si perfectioneze tehnicile de lucru cu mesaje de e-mail, calendare si sarcini.

Cursuri PowerPoint

Cursurile PowerPoint sunt dedicate atat celor care iau prima data contact cu cel mai cunoscut program de realizare a prezentarilor, cat si user-ilor experimentati care doresc sa elaboreze prezentari profesionale.

Cursuri Project

Aceste cursuri Project sunt dedicate managerilor de proiect care isi doresc sa integreze rigurozitatea managementului de proiect cu ajutorul instrumentului software Microsoft Project.

Cursuri OneNote

OneNote este un instrument util pentru orice persoana ce isi doreste sa ia notite sau sa adune informatii in orice scenariu, pe orice calculator sau echipament mobil.

Cursuri Publisher

Cursurile Microsoft Publisher va prezinta modul de utilizare a programului dedicat proiectelor de publicitate, fiind dedicate atat utilizatorilor incepatori cat si celor experimentati care isi propun sa realizeze lucrari publicistice avansate.

Cursuri Visio

Cursurile Visio va prezinta modul de utilizare a programului dedicat proiectelor grafice de tipul schitelor, schemelor, organigramelor si diagramelor de proces.

Cursuri Office 365 pentru End-User

Office 365 ofera companiilor acces de oriunde la e-mail, partajarea de fisiere si intalniri online, fara a compromite securitatea. Aceste cursuri va prezinta toate functiile disponibile in Office 365 precum si caracteristicile, punand accent pe aplicatiile de comunicare si colaborare.

CURSURI BAZE DE DATE

Cursuri Access

Cursurile noastre Access sunt eminamente practice. Daca esti incepator in baze de date, vei afla de ce si mai ales cum Access extinde facilitatile Excel in zona de Teorie Relationala. Daca ai deja experienta in Access, urmand cursurile noastre vei deveni un designer de baze de date.

Cursuri SQL Server

Cursurile Microsoft SQL Sever te ajuta sa inveti unul dintre cele mai puternice SGBD-uri (sistem de gestiunea a bazelor de date) din zona de business. Te vei familiariza rapid cu concepte it-pro: client-server, chei primare, chei straine, one to many, many to many, etc

Cursuri Oracle

Cursurile Oracle te invata in detaliu cum sa stapanesti cel mai popular sistem de gestiunea a bazelor de date. Tehnologia Oracle consta dintr-un set de constructori de aplicatii si produse pentru utilizatori, cautand sa asigure solutii complete in tehnologia informatiei.

Cursuri CAD

Cursuri AutoCAD

Cursurile AutoCAD vin in sprijinul inginerilor, proiectantilor si desenatorilor cu o paleta larga de aplicatii software in domeniul mecanic, electric, arhitectural, constructii civile si industriale, proiectare de structuri de rezistenta, realizarea hartilor, geodezie si administrare teritoriala.

Cursuri Inventor

Cursurile Inventor va introduc in universul unui puternic instrument de proiectare digitala utilizat pe scara larga de ingineri din domeniul mecanic si electric, designeri si profesionisti.

Cursuri 3DS Max

Cursurile 3DS Max® sunt destinate designerilor ce doresc sa utilizeze un puternic program de modelare 3D, animatie si randare. 3DS Max permite profesionistilor din domeniul divertismentului, designului si ingineriei sa creeze continut 3D personalizat.

Cursuri ZWCAD

Cursurile ZWCAD va pun in tema cu modul de utilizare a unei aplicatii de design 2D si 3D de larga utilizare. Fiind dedicat proiectarii in domeniul mecanic, electric, arhitectura, etc. si avand o interfata intuitiva, ZWCAD permite utilizatorilor sa creeze desene si modele 3D cu o mare varietate de forme si caracteristici.