recuperare scris
Buna! Va rog sa ma ajutati..in loc de scrisul normal mi-au aparut numai patratele, denumirea documentului s-a schimbat..acum apare ~WRL3877.doc. Folosesc Word 2003, Windows XP.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: recuperare scris
Din cate observ eu documentul tau a fost corupt (stricat), din pacate nu cred ca vei mai putea recupera continutul original dar nu bag mana in foc.
10Q itlearning
-
- Moderator
Deci e "ticat", vorba reclamei...alcoool2 scrie:Din cate observ eu documentul tau a fost corupt (stricat), din pacate nu cred ca vei mai putea recupera continutul original dar nu bag mana in foc.
Denumirea fisierului este de fisier temporar, care se creeaza automat la deschiderea documentului, nu este documentul original, mai bine cauta fisierul original. Probabil ca e lucrat pe un Mac...
Incearca se creezi un document word nou, cu click dreapta-->new word document. Apoi din meniul file-->Open, din lista Fisiere de tipul: , selecteaza : Recover text from any file
Anexez ce a iesit la mine cu word 2010 cu procedura de mai sus...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Probleme să fie, că soluţii se găsesc...
Multumesc, cred ca am o problema cu Office-ul. Am luat-o de la capat si, de fiecare data cand vreau sa salvez modificarile imi apare urmatoarea eroare: Word cannot complete th save due to a file permisssion error, iar documentul isi schimba denumirea in .TMP
discutam despre acelasi document de fiecare data sau acest lucru se intimpla la toate documentele la care lucrezi?
nu. de fiecare dat cand vreau sa modific ceva la un document, primesc acea eroare si pierd totul.