1. Consultanta IT

Pentru orice problema, de o complexitate mai mica sau mai mare, sau pentru nevoile punctuale ale companiei dvs. in materie de lucru cu Excel, apelati cu toata increderea la Echipa IT Learning si va vom oferi consultanta prin intalniri directe sau team viewer cu specialistii dvs., conform obiectivelor specifice ale acestora.

Detinem expertiza in VBA (Visual Basic for Applications), Macro conversion, Data Analysis & BI Solutions, PowerPivot in Excel, aplicatii custom tip Office Automation, Office Addins/Addons etc.

2. Seminarii

Echipa IT Learning este la dispozitia dvs. pentru organizarea de seminarii dedicate, cu durata de 1-2 ore pe diverse teme de Excel, cum ar fi “What’s new and cool in MS Office 2016 ?”, sedinte “tips and tricks” cu temele:“Cum sa devii mai eficient in lucrul cu Excel?” ;“Cum sa folosesti cele mai puternice functii de regasire a datelor: Lookup, Vlookup, HLookup, Match, Index?“, sau cu oricare alta tematica, propusa de dvs.

3. Aplicatii la cheie

Daca folositi aplicatii invechite, care nu mai corespund scopului sau amplorii business-ului dvs., si care necesita redesign, sau daca doriti automatizarea operatiilor dvs. in Excel, oferita de o aplicatie dedicata, care va va simplifica munca si va va creste semnificativ eficienta, atunci Solutia este o aplicatie “la cheie” dezvoltata de echipa IT Learning.

si un expert-consultant din echipa IT Learning se va deplasa la sediul dvs. pentru a prelua specificatiile tehnice aferente, stabilind impreuna cu reprezentantii dvs. livrabilele, etapele si deadline-ul implementarii aplicatiei, precum si serviciile de instruire, mentenanta si suport tehnic post-implementare asigurate.