Concursul # 4 - Martie 2010 - 50 premii Microsoft
Aleg Haine camasa dama microsoft.
Multumesc.
Multumesc.
Re: Concurs 50 de premii
Buna ziua,
Aleg Kit Office home and student 2007 win32 romanian CD.
Multumesc
Aleg Kit Office home and student 2007 win32 romanian CD.
Multumesc
Castigatorii si clasamentul pentru saptamana 8, 24 - 30 mai:
1. MrExcel, 5 mesaje, 24.05.10 00:00, Comparare
2. Lory, 5 mesaje, 24.05.10 00:00, Cum fac sa pot pune mai multe cratime consecutiv?
3. nicolaechirila, 5 mesaje, 24.05.10 00:02, Textura pentru obiect desenat
4. MariaV, 5 mesaje, 24.05.10 00:07, Re: Updatare cuprins
5. lord1astarot, 5 mesaje, 24.05.10 01:40, Mai multe referiri la aceeasi nota de subsol?
Va rog sa alegeti premiile in ordinea clasamentului, sa postati alegerea si MrExcel sa-mi comunice pe privat numarul de telefon
Diferentiere pentru locurile 1 - 2 s-a facut tinand cont de valoarea problemelor propuse
1. MrExcel, 5 mesaje, 24.05.10 00:00, Comparare
2. Lory, 5 mesaje, 24.05.10 00:00, Cum fac sa pot pune mai multe cratime consecutiv?
3. nicolaechirila, 5 mesaje, 24.05.10 00:02, Textura pentru obiect desenat
4. MariaV, 5 mesaje, 24.05.10 00:07, Re: Updatare cuprins
5. lord1astarot, 5 mesaje, 24.05.10 01:40, Mai multe referiri la aceeasi nota de subsol?
Va rog sa alegeti premiile in ordinea clasamentului, sa postati alegerea si MrExcel sa-mi comunice pe privat numarul de telefon
Diferentiere pentru locurile 1 - 2 s-a facut tinand cont de valoarea problemelor propuse
Premiul pe care il aleg este Hardware lifecam VX-1000 (Id: 158).
Va multumesc!
Va multumesc!
-
Clasamentul pe saptamana 7 a fost aprobat? Adica omologarea premiilor...
Ce intelegi prin omologarea premiilor ?
Din moment ce pe pagina anterioara a fost afisat clasamentul pt. saptamana 7, normal ca este valabil.
Dar dupa cum s-a mai spus, noi inaintam lista, dar mai departe depinde de firma de curierat.
Oricum premiile se vor primii, dar din diverse motive (necunoscute noua), mai apar si intarzieri.
Dar dupa cum s-a mai spus, noi inaintam lista, dar mai departe depinde de firma de curierat.
Oricum premiile se vor primii, dar din diverse motive (necunoscute noua), mai apar si intarzieri.
-
Lamurit. Merci.
Ca sa fie si altii lamuriti:
1. Se publica castigatorii si clasamentul (conform regulament)
2. Castigatorii isi aleg in ordinea locului premiul
3. Lista se trimite la MS
Deci nu avem ce premii sa omologam.
1. Se publica castigatorii si clasamentul (conform regulament)
2. Castigatorii isi aleg in ordinea locului premiul
3. Lista se trimite la MS
Deci nu avem ce premii sa omologam.
Buna ziua,
De la bun inceput mentionez ca nu contest clasamentul mai sus mentionat, insa,
faza cu valoarea problemelor - fiecare acorda importanta problemelor/intrebarilor proprii, nu cred ca se poate spune despre o intrebare a lui X ca este mai valoroasa decat a lui Z, decat cand se cunoaste situatia in detaliu.
Nu vreau decat sa va rog sa reanalizati clasamentul si, daca se poate, sa folositi un criteriu mai obiectiv in selectarea locurilor (ex.: nr. de mesaje in sapt. respectiva, diversitate, etc.). Insa asta numai la propria dumneavoastra alegere.
Si as vrea sa va multumesc pentru oportunitatea de a participa la acest concurs si pentru premiile oferite. Ma gasiti aici (pe acest forum) si in continuare, deoarece am ramas placut impresionata de promtitudinea raspunsurilor la intrebarile aparute.
Cu multa stima.
De la bun inceput mentionez ca nu contest clasamentul mai sus mentionat, insa,
faza cu valoarea problemelor - fiecare acorda importanta problemelor/intrebarilor proprii, nu cred ca se poate spune despre o intrebare a lui X ca este mai valoroasa decat a lui Z, decat cand se cunoaste situatia in detaliu.

Nu vreau decat sa va rog sa reanalizati clasamentul si, daca se poate, sa folositi un criteriu mai obiectiv in selectarea locurilor (ex.: nr. de mesaje in sapt. respectiva, diversitate, etc.). Insa asta numai la propria dumneavoastra alegere.
Si as vrea sa va multumesc pentru oportunitatea de a participa la acest concurs si pentru premiile oferite. Ma gasiti aici (pe acest forum) si in continuare, deoarece am ramas placut impresionata de promtitudinea raspunsurilor la intrebarile aparute.
Cu multa stima.