Ti se pare greu sa parcurgi singur lectiile scrise gratuite?

Inscrie-te la cursul Word in clasa (cu instructor acreditat Microsoft)

Formatarea textului prin utilizarea stilurilor predefinite sau personalizate va asigura o vizualizare adecvata, permitand evidentierea zonelor de interes ale unui document.

Tutoriale video interactive

Acest curs este disponibil si in format video interactiv, pe cel mai mare portal de e-learning Microsoft Office din Europa: peste 7000 lectii video interactive in limba romana.

Dupa introducerea textului in document, este posibil sa aveti nevoie de modificarea textului, pentru a stabili forma finala a acestuia. Cele mai des utilizate operatii in acest scop sunt cele de selectie, gasire si inlocuire a unui text.

Reprezinti o companie si doresti acest curs pentru angajatii/colegii tai?

Citeste cu atentie procedura noastra de instruire Microsoft Excel pentru companii (ce se aplica oricarui alt curs).

Inserarea imaginilor si utilizarea colectiilor de forme in scopul realizarii de diagrame de proces si organigrame sunt operatii care vin in completarea celor de formatare a textului, pentru a mari relevanta documentului si pentru a aduce precizari si clarificari suplimentare.

Ai intrebari tehnice legate de Word si vrei sa te ajutam?

Detinem cea mai mare comunitate Microsoft din Romania (peste 11.000 membri activi), unde primesti suport gratuit la problemele tale Word

In Microsoft Word se pot crea lucrari de complexitate foarte mare. Pentru lucrarile mari, este indicata inserarea unei pagini de coperta, adaugarea unei teme personalizate sau a unui Watermark. Aceste optiuni de personalizare a documentului pot fi integrate in fisiere sablon.

In completarea setului de operatii de personalizare a documentului se pot utiliza instrumente pentru crearea unui cuprins al capitolelor de interes si al figurilor, inserarea notelor de subsol si de final, crearea unui index, a semnelor de carte si a legaturilor rapide catre alte locuri din document sau fisiere externe.

Mail Merge este un instrument puternic, ce poate combina datele stocate intr-o foaie de calcul Excel cu un text relevant, de forma unei scrisori personalizate pentru un anumit grup de destinatari, putand astfel sa creeze sute de scrisori sau mesaje de e-mail, pornind de la o macheta.

Microsoft Word ofera o paleta larga de posibilitati de publicare si partajare a documentelor. Acestea se pot trimite prin e-mail direct din Word, se pot salva in format PDF sau XPS. Pentru o buna colaborare, se pot insera comentarii, se pot urmari si gestiona modificarile aduse si se pot combina mai multe versiuni ale aceluiasi document.

Limbajul de programare Visual Basic for Applications (VBA) face posibila inregistrarea activitatilor repetitive efectuate in Word, pentru a le putea transpune altor documente printr-o simpla apasare de buton, ori de cate ori este necesar. Se poate realiza o paleta larga de elemente de automatizare, in scopul reducerii timpului de creare si editare a documentului.

Microsoft Word este un editor de texte profesional, cu ajutorul caruia se pot crea, modifica, gestiona fisiere de tip document in cel mai mic amanunt. Veti fi familiarizati cu comenzi de larga utilizare precum salvarea locala si online a documentelor, controlul informatiilor personale, inserarea tabelelor si a capturilor de ecran, etc.

O buna cunoastere a interfetei programului Microsoft Word si utilizarea acesteia in mod fluent asigura realizarea documentelor in conditii optime si scurteaza timpul dedicat sesiunilor de editare, verificare, personalizare si publicare a lucrarilor.