Ti se pare greu sa parcurgi singur lectiile scrise gratuite?

Inscrie-te la cursul Outlook in clasa (cu instructor acreditat Microsoft)

Mesajele de e-mail sunt folosite in acelasi mod ca si scrisorile trimise prin posta.Acestea sunt concepute pentru a comunica cu una sau mai multe persoane, insa mult mai rapid. Ca orice scrisoare bine intocmita, email-ul trebuie sa se adreseze cuiva (desi aici este utilizata o forma electronica speciala de adresare). Mesajele de e-mail apar de obicei cu un subiect, astfel incat sa poata fi usor identificate.

Tutoriale video interactive

Acest curs este disponibil si in format video interactiv, pe cel mai mare portal de e-learning Microsoft Office din Europa: peste 7000 lectii video interactive in limba romana.

Puteai organiza si gestiona email-urile Outlook, utilizand reguli. O regula este o actiune pe care Outlook o executa automat, cand primesti sau trimiti un mesaj, care indeplineate conditiile specificate de regula.

Reprezinti o companie si doresti acest curs pentru angajatii/colegii tai?

Citeste cu atentie procedura noastra de instruire Microsoft Excel pentru companii (ce se aplica oricarui alt curs).

Outlook va permite sa utilizati mai multe vizualizari predefinite, sau sa creati propriile vizualizari personalizate. Cu ajutorul functiilor suplimentare, cum ar fi sortarea, filtrarea, adaugarea ai eliminarea coloanelor, se pot aplica vizualizari pentru a asigura strict afisarea elementelor dorite.

Ai intrebari tehnice legate de Outlook si vrei sa te ajutam?

Detinem cea mai mare comunitate Microsoft din Romania (peste 11.000 membri activi), unde primesti suport gratuit la problemele tale Outlook

Gestionarea contactelor reprezinta o parte foarte importanta din activitatea de fiecare zi. Interactionam in mod regulat cu persoanele de contact, iar in acest scop Outlook ofera o gama larga de instrumente, care ne ajuta sa gestionam si sa monitorizam contactele noastre.

Lucrul intr-un mediu colaborativ presupune stabilirea de programari, intalniri sau sedinte cu membrii colectivului. Toate acestea sunt considerate activitati de baza in Microsoft Outlook. Puteti gestiona atat activitatile propria, cat si cele efectuale de membrii echipei.