Pentru a veni in intampinarea nevoii dvs. permanente de resurse de (in)formare si instruire actualizate, prezentate intr-un cadru structurat, sub forma de stiri, noutati, tutoriale text (lectii scrise) sau tutoriale video (lectii filmate), am demarat  proiectul de realizare a OfficeSpecialist.ro versiunea 2.0 , care va avea un content atent structurat, bazat pe resursele de instruire oficiale de la Microsoft, dar updatat permanent cu solutii practice la problemele ridicate de membrii comunitatii, oferite de echipa noastra de experti.

Echipa de specialisti IT Learning, coordonata de Bogdan Tarla (alias Dr. Excel) va propune sa va implicati si dvs. in acest proiect de anvergura, prin participarea cu continut pe acest portal unic de resurse gratuite, in cadrul unui concurs cu premii pe care il vom lansa in curand.

Accesul la resursele disponibile pe acest portal, cel mai important de acest fel din Romania prin amploarea continutului (peste 500 de lectii scrise sau video pana la finele acestui an) se va face pe baza de abonament, prin crearea unui cont pe forumul comunitatii Microsoft Office din Romania, generand astfel o “comunitate a pasionatilor de nou” in materie de solutii Microsoft Office, incluzand si resurse pentru avansati si experti gen “Programare in Excel si Access cu VBA”.

Va invitam sa urmariti stirile legate de (re)lansarea acestui portal si sa fiti primii beneficiari ai resurselor disponibile pe acesta.

Va multumim si va dorim succes!
Echipa Officespecialist.ro