Ti se pare greu sa parcurgi singur lectiile video gratuite?

Inscrie-te la unul din cele 10 tipuri diferite de cursuri Excel in clasa (cu instructor acreditat Microsoft)

Pasul 1.
Atat Excel cat si celelalte programe din suita Microsoft Office stiu sa exporte informatii in fisiere de tip PDF sau XPS.
XPS este formatul Microsoft ce asigura portabilitatea documentelor pe internet, asemanator (sau concurent) cu formatul PDF.
In ultimele versiuni de Microsoft Office (dupa 2010), Add-In-ul de export PDF sau XPS este preinstalat.

Tutoriale video interactive

Acest curs este disponibil si in format video interactiv, oferit gratuit tuturor celor care participa la cursurile noastre Excel in clasa.

Pasul 2.
Pentru a exporta informatii in format PDF, accesam tab-ul File, apasam pe optiunea Export si apoi pe butonul Create PDF/XPS.

In caseta de dialog Publish as PDF or XPS, alegem calea de salvare, acceptam numele implicit al fisierului, lasam extensia .PDF neschimbata si apasam Publish.

Reprezinti o companie si doresti acest curs pentru angajatii/colegii tai?

Citeste cu atentie procedura noastra de instruire Excel pentru companii: Ultra all inclusive

Pasul 3.
Pentru a exporta informatii in format XPS, accesam tab-ul File, apasam pe optiunea Export si apoi pe butonul Create PDF/XPS.

In caseta de dialog Publish as PDF or XPS, alegem calea de salvare, acceptam numele implicit al fisierului, selectam extensia .XPS si apasam Publish.

Ai intrebari tehnice legate de Excel si vrei sa te ajutam?

Detinem cea mai mare comunitate Excel din Romania (peste 11.000 membri activi), unde primesti suport gratuit la problemele tale Excel