IT Learning ofera spre inchiriere 2 tipuri de sali de curs / seminar / conferinta, cu capacitatea intre 8-12 persoane, dotate conform solicitarilor dvs. Salile centrului nostru de training sunt situate ultracentral, in cladirea de birouri din Sos. Mihai Bravu nr. 255, Etaj 1, Sector 3 usor accesibila din orice punct al orasului.

Sala curs IT Learning

Dotarile tehnice ale salilor de curs: statii de lucru Pentium, monitor 17″ conectate in retea 100Mb/s, monitoare LCD 17″, video-proiector, ecran proiectie, multimedia, black/white board, fiecare participant la curs/seminar beneficiind de statie de lucru individuala – iluminat natural cu posibilitate de intunecare (sistem de jaluzele reglabile) in vederea realizarii de videoproiectii in conditii optime – aer conditionat – acces internet pe linie inchiriata 2 Gb/s.

Facilitati suplimentare oferite la cerere:

– masa de pranz, cafea/ceai, apa dozator la pauze;

– personal disponibil pentru configurare si suport tehnic, incluzand servicii de setup al salilor conform solicitarilor dvs.

– program extins, 7 zile din 7.

Preturile sunt negociabile in functie de capacitatea salilor si perioada rezervata, fiind cuprinse intre 80 Euro/zi + TVA (pentru sala cu capacitatea de 8 locuri) si 120 Euro/zi + TVA (pentru sala cu capacitatea de 12 de locuri).

Niveluri de discount: · 15% pentru o perioada de inchiriere de 5 zile consecutive · 20% pentru o perioada de inchiriere de 10 zile consecutive · 25% pentru o perioada de inchiriere de 15 zile consecutive

Contact

Contact

Recomandare Microsoft Romania

Oferta IT Learning se adreseaza tuturor celor care doresc sa se perfectioneze prin cursuri personalizate.

Daca va doriti un training customizat, livrat conform nevoilor dvs. de instruire, in perspectiva cresterii expertizei si atingerii obiectivelor propuse, IT Learning este cea mai potrivita alegere.

Companiile si persoanele fizice interesate de serviciile noastre ne pot scrie la adresa: office@itlearning.ro

Obtineti mai multe informatii despre oferta noastra de cursuri: 

Telefon mobil: 0787.692.238

Locatie Centru de Training : Sos. Mihai Bravu nr. 255, Etaj 1, Sector 3, Bucuresti

Va asteptam!