Bună ziua. Am o baza de date cu prezenta angajaților. Am făcut un centralizator în care mi se contorizează nr. De angajați prezenți, concediu, etc. Ideea e ca în momentul în care vreau sa vad centralizatorul pentru următoarea zi din calendar, ar trebuii sa schimb coloana manual la fiecare celula din centralizator unde folosesc countif. Cum as putea sa fac acest lucru fără sa întru sa modific acest lucru manual sau sa fac câte un centralizator pentru fiecare data.
Menționez ca în tabelul folosit ca bază de date am toate zilele din an scrise în capul tabel, iar în josul coloanei poziția angajaților.
Creare referinta dinamica
Re: Creare referinta dinamica
Buna ziua
Ma indoiesc ca veti primi un raspuns satisfacator in lipsa unor explicatii bazate si pe un fisier exemplu.
Altfel, pentru viitor, va rugam sa deschideti un subiect nou in sectiunea de forum care se incadreaza aplicatiei si versiunii folosite si sa il denumiti corespunzator.
IP
Ma indoiesc ca veti primi un raspuns satisfacator in lipsa unor explicatii bazate si pe un fisier exemplu.
Altfel, pentru viitor, va rugam sa deschideti un subiect nou in sectiunea de forum care se incadreaza aplicatiei si versiunii folosite si sa il denumiti corespunzator.
IP