Utilizare functie "if" in word
Utilizare functie "if" in word
Va rog sa-mi spuneti cum utilizez functia If in word, pentru a completa coloana "situatie scolara" din fisierul atasat.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Utilizare functie "if" in word
wow..e...ciudatel rau (cel putin pt mine!) dar dupa o gugaleala sanatoasa..se pare ca se poate :
Respectiva formula se introduce direct in campul dorit, acoladele "adaugandu-se " prin Ctrl + F9.
Vizualizarea rezultatului (sau ...ascunderea formulei) se face prin selectare si Alt + F9.
Actualizarea formulei...doua metode :
Ctr + A (SELLECT ALL) urmat fireste de ....F9 sau (desi e mai comod sa actualizam totul ) selectam campul/ celula click-aim dreapta..si alegem UpdateField .
Cod: Selectaţi tot
{IF {=B2} < 5 "Corigent" "Promovat"
Vizualizarea rezultatului (sau ...ascunderea formulei) se face prin selectare si Alt + F9.
Actualizarea formulei...doua metode :
Ctr + A (SELLECT ALL) urmat fireste de ....F9 sau (desi e mai comod sa actualizam totul ) selectam campul/ celula click-aim dreapta..si alegem UpdateField .
Re: Utilizare functie "if" in word
Imi cer scuze...am remarcat ca in codul postat mai sus..lipseste paranteza de inchidere.
In attach, aveti documentul word, cu formula (pentru a vedea rezultatul apasam Alt+F9).Deci raman valabile cele de mai sus.

In attach, aveti documentul word, cu formula (pentru a vedea rezultatul apasam Alt+F9).Deci raman valabile cele de mai sus.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.