Umbra in Word

Ce este nou in Microsoft Word 2010?
Informatii despre cum se utilizeaza Microsoft Word 2010
Editare, formatare, automatizare de documente
Închis
clau35dar88
Mesaje: 1
Membru din: Lun Mar 02, 2015 7:29 pm

Umbra in Word

Mesaj de clau35dar88 » Lun Mar 02, 2015 9:38 pm

Bună ziua! Am și eu o problemă cu un Word 2010. Am reinstalat Windows-ul de curând, apoi am instalat și Microsoft Word. După ce am instalat, am observat de la prima deschidere că în jurul paginii îmi apare o umbră care încadrează toată pagina. Pe Windows-ul precedent nu îmi apărea această umbră, deși Word-ul este același. Asta e prima problemă. O a doua problemă întâmpinată este aceea că pe calculator scrisul pe font de 13 se vede bine. Însă, la imprimare, scrisul se micșorează și marginile paginii imprimate sunt mai mari decât marginile paginii electronice (așa cum apare pe monitor în Word).
1. Problema nu este de la imprimantă pentru că înainte de instalare mergea bine pe aceeași imprimantă.
2. Scrisul este mai mic (pentru că se observă cu ochiul liber); de asemenea, am comparat 2 foi (una imprimată la pc-ul meu și alta imprimată de pe un alt pc) cu scris de 13 și nu erau la fel. Pagina mea imprimată se vede că e mai strânsă și că scrisul e mai mic (deși fontul este același).
3. Am auzit de la un coleg care a avut aceeași problemă cu Word 2007. Pe Windows 7 îi mergea bine, când a schimbat cu windows 8, i-a apărut aceeași problemă.
Menționez faptul că înainte am avut windows 8 iar acum am win 8.1
Vă rog mult să îmi dați și mie o soluție. Vă mulțumesc!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Închis

Înapoi la “Intrebari despre Word 2010”