1. Felicitări castigatorului, și firește participantilor;
2. În ceea ce mă privește, nu m-am considerat niciodată, participant la vreun concurs, am răspuns în măsura în care m-am priceput, fie din motiv de provocare intelectuala, fie pur și simplu ajutor în clarificarea unei spete ( clarificare mai mult pentru mine ! ). Dar, chiar și așa, mulțumesc celor care au avut răbdare sa citească și sa acorde credit interventiilor/comentariilor mele.Prin acest coment, îmi exprim voința de a nu avea pretenții la nici un premiu, și las la latitudinea organizatorilor, cui vor acorda respectivele bonificații ( nu ca nu mi-ar fi de folos cunoștințele ce se afla în acele bonificații ; sau dacă e posibil as alege pachetul aferent locului 2, mă gândesc ca ar putea fi de folos mai tinerilor mei colegi);
Acuma, puțin off topic:
1.Slaba participare, din ultimele săptămâni, zic eu ca se datorează și faptului ca forumul....își face treaba ! Fata de anii anteriori , a crescut complexitatea întrebărilor. .. nu mai sunt la nivel de...Index Match ( sa zicem );
2. Tot ca o continuare la punctul 1, de remarcat, felicitat CatalinB , pentru inițiativă PowerQuery;
3.Deja, se simte spiritul de a depăși, lucrul desktop, către lucrul în echipa....PowerQuery e un exemplu, se pare ca mulți forum iști, chiar dacă nu au exprimat în clar, se gândesc sa abordeze și posibilitatea Sharepoint...și nu neaparat la nivelul de develo per, prin web...dar macar intranet. (Eu însumi cochetez cu aceasta idee...dar, neavand acces la IP-uri...nefiind administrator...Am renunțat ).Adică. ..share is ..power.
4.Câteva considerații despre ...Cei eliminați. Pe de o parte îmi pare rău. ... în fond , cum zice și un mai vechi apocrif "Și monștri fac parte din planul creației "....S-au stricat deja, mulți pixelii pe aceasta tema, o sa-mi permit sa spun doar atât Moderatorul IPP , nu are nevoie de avocați, comentariile/ intervențiile dansului se găsesc pe forum.Trebuie doar avut răbdare, și înclinație, plăcere de a citi.