Concursul #16: 16 mai - 10 iulie 2016

tot felul de concursuri cu premii, toate gandite sa dezvolte comunitatea Microsoft Office din Romania
Dr.Windows
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 4568
Membru din: Vin Iul 31, 2009 7:32 am

Concursul #16: 16 mai - 10 iulie 2016

Mesaj de Dr.Windows » Mar Mai 10, 2016 9:39 pm

In perioada 16 mai - 10 iulie 2016 (timp de 8 saptamani), Comunitatea Microsoft Office din România împreună cu Centrul de training IT Learning si Microsoft România organizează un nou concurs cu premii!Premiile acordate

MARELE PREMIU:
1 x VOUCHER CURSURI 10 ZILE (pentru orice curs Microsoft Office/ITPRO la sediul IT Learning)(in valoare de 800 EUR) + Mouse Microsoft Designer , Bluetooth, Black + materiale de training in format e-learning (DVD + Pachet full acces pe site-ul Office-Learning.ro)

VOUCHER10+MOUSE+CURSURI.JPG
8 PREMII SAPTAMANALE(LOCUL 1):
8 premii constand intr-un pachet: VOUCHER DE EXAMEN MOS (pentru 2 EXAMENE Microsoft Office Specialist sustinute la Centrul de testare IT Learning) + Umbrela si Rucsac Microsoft + materiale de training in format e-learning (UNUL din PACHETELE DE CURSURI OFFICE pe site-ul Office-Learning.ro (la alegere 2003/2007/2010/2013/2016))
VOUCHER2+Umbrela+Rucsac+CURSURI.JPG
8 PREMII SAPTAMANALE(LOCUL 2):
8 premii constand intr-un pachet: 2 tricouri Microsoft (marimea M + S) + materiale de training in format e-learning (UNUL din PACHETELE DE CURSURI OFFICE pe site-ul Office-Learning.ro (la alegere 2003/2007/2010/2013/2016))
2xTricou+CURSURI.JPG
8 PREMII SAPTAMANALE(LOCUL 3):
8 premii constand intr-un pachet: PortHard Microsoft + materiale de training in format e-learning (UNUL din PACHETELE DE CURSURI OFFICE pe site-ul Office-Learning.ro (la alegere 2003/2007/2010/2013/2016))
PortHard+CURSURI.JPG
NOTA: TOATE imaginile produselor de mai sus sunt exemplificative!

Pentru a participa la concurs este necesar (şi suficient) să publicaţi un număr de minim 3 (trei) TOPICURI/SUBIECTE constant in întrebări şi / sau răspunsuri, pe oricare dintre subforumurile comunitatii Office:
  • Pentru a fi eligibile, topicurile postate trebuie să abordeze subiecte diferite.
  • Topicurile deschise si abandonate NU vor fi contorizate (cu exceptia celor din categoria "Tips & Tricks").
Pentru mai multe detalii (perioade de desfăşurare, reguli de postare şi contabilizare, modalitatea de acordare a premiilor ş.a.) vă rugăm să consultaţi Regulamentul concursului

Va dorim succes!

Echipa ITLearning
http://www.itlearning.ro
http://www.DrExcel.ro
http://www.OfficeSpecialist.ro
http://www.Office-Learning.ro
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Dr.Windows
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 4568
Membru din: Vin Iul 31, 2009 7:32 am

REGULAMENTUL Concursului #16

Mesaj de Dr.Windows » Mar Mai 10, 2016 9:40 pm

Regulamentul concursului

1. Perioada de desfăşurare
1.1. Concursul se desfăşoară în perioada 16 mai - 10 iulie 2016.

2. Reguli de înscriere şi eligibilitate
2.1. La concurs poate participa orice utilizator al forumului IT Learning care respectă Regulamentul forumului.

2.2. La concurs NU pot participa moderatorii sau administratorii forumului IT Learning.
  • Pentru a da posibilitatea utilizatorilor să participe la concurs, moderatorii şi/ sau administratorii (în cazul în care au soluţii la problemele ridicate pe forum) vor lăsa o perioadă de 1 ora din momentul postării unei probleme înainte de a furniza soluţia.
  • Moderatorii şi / sau administratorii vor participa activ la lămurirea problemelor, prin solicitarea de informaţii suplimentare celui care a prezentat problema.
2.3. Pentru a fi considerat eligibil, un topic trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiţii: 3. Stabilirea câştigătorilor, a clasamentului şi acordarea premiilor
3.1. Se declară "înscriși în concurs" TOȚI utilizatorii care au reuşit să publice un număr de 3 mesaje în TOPICURI/SUBIECTE diferite eligibile, conform pct. 2.3. din prezentul Regulament

Acordarea premiilor (locurile 1, 2 si 3)

3.2. La sfarsitul fiecarei saptamani de concurs se va publica un clasament în funcție de numărul de mesaje cumulate în ultimele 7 zile dintre care se vor alege doar primii 3 în ordinea descrescătoare a numărului de TOPICURI/SUBIECTE la care au participat(fiind vorba de 8 săptămâni de concurs, vor exista 8 astfel de liste).

3.3. In caz de egalitate la numar de TOPICURI/SUBIECTE, departajarea se va face in functie de numarul total de mesaje, iar in cazul in care inca exista egalitate, departajarea se va face in functie de timpul in care au fost postate mesajele.

3.4. Toti cei 3 utilizatori castiga automat cate un premiu, conform listei de premii pentru locurile 1, 2 si 3.

Acordarea MARELUI PREMIU

3.5. La finalul celor 8 săptămâni de concurs se va declara câștigător primul utilizator care va cumula cele mai multe TOPICURI/SUBIECTE, in caz de egalitate se va folosi aceeasi metoda de departajare ca si la pct. 3.3.

3.6. Castigatorul MARELUI PREMIU NU poate fi un utilizator care a mai castigat "marele premiu" in concursurile anterioare desfasurate pe acest forum - daca conform numarului de TOPICURI se va intampla acest lucru se va alege urmatorul utilizator in ordinea descrescatoare a numarului de TOPICURI/SUBIECTE.


3.7. Lista câştigătorilor şi clasamentul stabilite de către juriu sunt definitive şi irevocabile.

4. Expedierea premiilor
4.1. Pentru expedierea premiilor sunt necesare urmatoarele detalii: nume complet, adresa, cod poştal și număr de telefon. Acestea vor fi trimise prin mesaj privat moderatorului desemnat.

4.2. Confirmarea premiilor se face direct în subiectul dedicat concursului (numai informațiile personale se trimit prin mesaj privat)

4.3. Pentru premiile in format electronic: Cei care au deja cont pe portalul http://www.office-learning.ro pot comanda (după afișarea câștigătorilor) pachetele de cursuri la alegere oferite în lista de premii. Castigatorul MARELUI PREMIU va comanda Pachetul COMPLET.
  • 4.3.1 În câmpul "observații facturare" din comandă trebuie să specifice "câștigător concurs Office", lar la metoda de plata alegeti "transfer bancar".
    4.3.2 Cei care NU au deja cont pe portalul de mai sus creați-vă un cont folosind aceeași adresa de E-mail folosita pe acest forum și apoi faceți comanda.
    4.3.3 După ce ați făcut comanda, trimiteți un mesaj prin PM moderatorului desemnat cu numarul comenzii pentru o activare mai rapida.
4.4. TOATE premiile vor fi expediate la sfârșitul concursului cu excepția subscripțiilor care se pot activa imediat dupa primirea informațiilor corespunzătoare de la câștigător.

4.5. Dacă NU se îndeplinesc criteriile, premiile se reportează (pentru un alt concurs).

4.6. Dacă un castigator NU trimite detaliile necesare livrarii premiului in maxim 14 zile de la informarea trimisa prin mesaj privat, premiul se reportează (pentru un alt concurs).

4.7. Premiile NU pot fi preschimbate in bani.

4.8. Voucherul de cursuri in clasa se poate utiliza in maxim 6 luni de la data finalizarii concursului, numai la cursurile organizate de catre IT Learning si poate fi utilizat pentru orice curs Microsoft: Microsoft Office, SQL Server sau Windows Server.

4.9 Voucherul de examen MOS (Microsoft Office Specialist) se poate utiliza pentru 2 examene MOS la alegere (Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Access), sustinute la centrul de testare IT Learning, cu o programare cu 2 zile inainte de sustinerea examenului. Pentru mai multe detalii legate de examenele oficiale Microsoft Office Specialist si variantele MOS Expert / MOS Master vedeti site-ul Microsoft.

5. Moderatorul concursului, comunicarea cu moderatorul concursului
5.1. Moderatorul acestui concurs este desemnat:
- Dr.Windows - pentru afișarea clasamentului și primirea datelor personale în vederea expedierii premiilor.

5.2. Pentru asigurarea transparenţei, întreaga corespondenţă cu moderatorul concursului se va face pe forum (cu excepția informațiilor personale)

5.3. Pentru transmiterea informațiilor personale prin mesaje private în subiectul mesajului primul cuvânt trebuie sa fie CONCURS și apoi completați cu ce credeți de cuviința că este relevant pentru acel mesaj, altfel subiectul poate să rămână și numai atât: CONCURS.

Bogdy4FuN
Mesaje: 289
Membru din: Mie Mai 04, 2011 2:46 pm

Re: Concursul #16: 16 mai - 10 iulie 2016

Mesaj de Bogdy4FuN » Vin Mai 13, 2016 12:22 am

Salut!

La un concurs anterior, premiile au fost bazate tot pe vouchere pentru cursuri. Se va proceda la fel și la acest concurs? (la acel concurs, s-a uitat de vouchere :) )
:)

Dr.Windows
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 4568
Membru din: Vin Iul 31, 2009 7:32 am

Re: Concursul #16: 16 mai - 10 iulie 2016

Mesaj de Dr.Windows » Sâm Mai 14, 2016 10:28 am

Desi parca imi amintesc ca la acel concurs au fost compensate cumva acele vouchere, pentru ca a fost imposibil sa putem organiza cursurile dorite (ficare a dorit altceva), ca sa nu mai existe dubii, am schimbat premiile concursului si astfel voucherele de CURS de 2 zile au fost inlocuite cu VOUCHERE DE EXAMENE MOS (Microsoft Office Specialist) - asa ca se pot da 2 examene oficiale Microsoft pentru a va putea demonstra cunostintele in orice aplicatie Microsoft Office. ;)

Dr.Windows
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 4568
Membru din: Vin Iul 31, 2009 7:32 am

Re: Concursul #16: 16 mai - 10 iulie 2016

Mesaj de Dr.Windows » Lun Mai 23, 2016 10:07 pm

Si iata ca avem si prima serie de castigatori :D :

Premiile saptamanale pentru SAPTAMANA 1

Locul 1
Indigo ( 15 / 8 )

Locul 2
iji ( 8 / 4 )

Locul 3
Mharoco ( 6 / 3 )

Nota: Numerele din paranteze reprezinta numar de mesaje / numar subiecte

Premiile electronice pot fi activate imediat (vedeti detalii in Regulamentul concursului)!

Dr.Windows
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 4568
Membru din: Vin Iul 31, 2009 7:32 am

Re: Concursul #16: 16 mai - 10 iulie 2016

Mesaj de Dr.Windows » Lun Mai 30, 2016 8:29 pm

Si a mai trecut inca o saptamana, asa ca avem inca o serie de castigatori :D :

Premiile saptamanale pentru SAPTAMANA 2

Locul 1
Indigo ( 11 / 8 )

Locul 2
Lador ( 7 / 7 )

Locul 3
Hexman ( 4 / 3 )

Nota: Numerele din paranteze reprezinta numar de mesaje / numar subiecte

Premiile electronice pot fi activate imediat (vedeti detalii in Regulamentul concursului)!

Lador
Mesaje: 27
Membru din: Joi Mai 26, 2016 11:16 am

Re: Concursul #16: 16 mai - 10 iulie 2016

Mesaj de Lador » Mar Mai 31, 2016 7:03 pm

Multumesc

Indigo
Mesaje: 774
Membru din: Sâm Sep 26, 2009 8:05 pm

Re: Concursul #16: 16 mai - 10 iulie 2016

Mesaj de Indigo » Mie Iun 01, 2016 9:54 am

Lador scrie:Multumesc
Foarte interesant Lador!!!
Multumesti pentru premii dar nu ai bunul simt sa multumesti si celor care te-au ajutat cu raspunsuri.
Ai pus întrebarea si apoi NIMIC.

Mharoco
Mesaje: 52
Membru din: Mie Apr 22, 2015 1:28 pm

Re: Concursul #16: 16 mai - 10 iulie 2016

Mesaj de Mharoco » Dum Iun 05, 2016 5:15 pm

Se pot considera topicuri abandonate, deoarece nu a raspuns la vreo solutie oferita.

Lador
Mesaje: 27
Membru din: Joi Mai 26, 2016 11:16 am

Re: Concursul #16: 16 mai - 10 iulie 2016

Mesaj de Lador » Lun Iun 06, 2016 7:44 pm

Abia acum am vazut mesajele care circula cu referire la mine. Mi se pare aproape incredibila toata treaba asta:) Din punctul meu de vedere consider ca am Multumit anticipat fiecarui utilizator care imi raspunde la intrebare in mesajul principal care nu se incheie niciunul fara un "Multumesc" si nici cuvintele "te/va rog" nu lipsesc din mesajele mele. Eu cred ca forumurile sunt tool-uri de informare nu de socializare dar imi cer scuze daca prin orice am facut/nu am facut am deranjat pe cineva.
Intr-adevar, concursul ma motiveaza sa folosesc doar forumul acesta pentru intrebari si sa imi si "mut" intrebarile puse prin alte parti si ramase fara raspuns aici...dar nu despre asta e vorba pana la urma cu tot concursul asta de a creste traficul si utilizarea acestor forumuri?

Închis

Înapoi la “Concursuri”