Sau un exemplu si mai "aproape" (ca acolo pozele sunt afisate doar ca link de atasament probabil pana te autentifici): Chiar site-ul Dr.Excel in tutorialele video... (http://www.drexcel.ro/video/video/?tutorials_id=33)Alexx scrie:Ar mai fi o chestie.
Pozele care le atasam, sa se faca o chestie de genul:
- atasam poza, forumul o redimenzioneaza ca sa apara mult mai mica, iar daca userul da click pe poza aceasta sa apara intro fereastra noua la dimensiuni normale. (ceva in genul celor de pe softpedia- aici)
Condica de propuneri
-
- Moderator
Re: Condica de propuneri
-
- Moderator
Daca nu e prea tarziu (si daca nu cumva tine doar de administrare) - am uitat sa trec pe lista si activare "poll"-uri... citisem pe undeva ca phpBB suporta si crearea/gestionarea de "poll"-uri... poate mai "votam" cate ceva... ca sa ne intram in mana pana la "prezidentiale"... 

Ar trebui si ceva "poll-uri" ... ca tot sunt la moda acum 

-
- Moderator
O alta problema de care m-am mai lovit in ultima vreme - necesitatea de a atasa ceva intr-un mesaj privat (acolo am vazut ca lipsesc cu desavarsire atasamentele)...
Opera. Click dreapta pe pagina si ai Reload every...Alexx scrie:![]()
Cred ca o sa fac un soft sa apese el F5 in locul meu odata la 10 secunde si sa urle daca apar noutati![]()
![]()
Deci nu vreti sa postam aplicatii. Bine. Imi iau jucariile si plec.

PS sper ca nu sun prea multe emoticoane

- cristi_lazarro
navigare intre forum-uri
ar fi util un meniu in stg paginii sau sus, ca "antet" in care sa fie aranjate toate forum-urile astfel, navigarea intre ele ar fi mai usoara.
ms!
ms!
-
- Moderator
Re: navigare intre forum-uri
cristi_lazarro scrie:ar fi util un meniu in stg paginii sau sus, ca "antet" in care sa fie aranjate toate forum-urile astfel, navigarea intre ele ar fi mai usoara.
ms!
Pai in afara de meniul din dreapta sus (ca antet) cu "Prima pagina ‹ Administrative ‹ Intrebari/Sugestii Video Tutoriale Dr.Excel" de unde poti naviga exact ca si intr-un Windows Explorer si cu cel din drepata jos - defapt un combo-box cu "Mergi la: Selectati un forum" care te duce DIRECT la ce forum vrei... cat de "mai simplu de atat" crezi ca te-ar ajuta?...

- cristi_lazarro
"mergi la" sa fie pe orice pagina sunt, asta era ideea

-
- Moderator
Pai... ESTE pe orice pagina... doar trebuie sa selctezi formul unde vrei sa te "teleportezi" si apasa "Du-te"...cristi_lazarro scrie:"mergi la" sa fie pe orice pagina sunt, asta era ideea

- cristi_lazarro
"subiect" revizuit si edificator
buna ziua,
vin si eu cu o propunere si anume, ar fi foarte util daca s-ar revizui subiectul (deci titlul problemei) postat de noi. adica, din acel subiect sa reiasa cat mai exact despre ce este vorba (sa excludem ceva de genul: "caut formula"). propun acest lucru pentru a ne fi mai usor, noua celor "mici" de a gasi raspunsul la potentialele noastre intrebari. de departe gandul ca nu am gasit suport pe forum insa, n-ar mai pierde timp cei "mari" cu gasirea link-urilor folositoare.

vin si eu cu o propunere si anume, ar fi foarte util daca s-ar revizui subiectul (deci titlul problemei) postat de noi. adica, din acel subiect sa reiasa cat mai exact despre ce este vorba (sa excludem ceva de genul: "caut formula"). propun acest lucru pentru a ne fi mai usor, noua celor "mici" de a gasi raspunsul la potentialele noastre intrebari. de departe gandul ca nu am gasit suport pe forum insa, n-ar mai pierde timp cei "mari" cu gasirea link-urilor folositoare.