Bună!
Nu știu dacă s-a mai discutat această problemă, însă nu am avut foarte mult timp să caut însă sper să găsesc un răspuns!
Am într-un fișer în mai multe coloane neconsecutive pe care doresc ca la un clik pe un link să-mi fie selectate.
În fișierul atașat link-urile Select1, Select2, Select3 îmi selectează o anumită bucată de coloană linkul Select4 îmi selectează mai multe coloane consecutive însă eu aș dori să știu dacă există posibilitatea de exemplu să selectez cu un link ex Select5 care să-mi selecteze tot ceea ce îmi selctează Select1, Select2, Select3 și Select4 deodată!
Vă mulțumesc pentru înțelegere și sper să găsesc un răspuns ok, căci acest forum a fost mereu salvarea problemelor mele de acest fel!
Menționez că folosesc Office 2021 dar nu am găsit capitolul specific!
Toate bune!
Selectare multiplă
-
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Omul înțelept nu spune tot ce gândește, dar ce spune, gândește.
-Aristotel-
Filozof al Greciei Antice ~
-Aristotel-
Filozof al Greciei Antice ~
Re: Selectare multiplă
- În tabul «Formulas», grupul «Defined Names» faci click pe butonul «Define Name»
- Dai un nume selecției pe care urmează să o faci
- În câmpul «Refers to» introduci zonele pe care dorești să le grupezi sub un singur nume. (cel mai simplu e cu mouse-ul)
- În fereastra de editare a hyperlinkului, în tabul «Place in This Document» selectezi din structura arborescentă, ramura Defined Names, numele definit mai sus