stabilire dimensiune pagina

Ce este nou in Microsoft Excel 2019?
Informatii despre cum se utilizeaza Microsoft Excel 2019
Calcule, Formule, Functii, Tabele pivot, Analiza datelor, etc
marcel_R
Mesaje: 1
Membru din: Mie Mar 16, 2022 1:51 pm

stabilire dimensiune pagina

Mesaj de marcel_R » Mie Mar 16, 2022 1:56 pm

Buna, cum pot stabili ca pagina pe care vreau sa o folosesc sa fie A3 ? Nu am decat 5 tipuri de dimensiuni la pagini

IPP
Moderator
Moderator
Mesaje: 4172
Membru din: Mie Iul 29, 2009 7:26 am
Localitate: Cluj-Napoca

Re: stabilire dimensiune pagina

Mesaj de IPP » Joi Mar 17, 2022 4:23 pm

Buna ziua

Nu am reusit sa replic problema dvs., in mod real.

Totusi niste lucruri poate ar merita incercate/testate:
1. Update/reparare office (urmat de restart calculator)
2. (Daca aveti instalata si imprimanta, fizic legata la calculator) actualizare drivere imprimanta. (Am lucrat la un moment dat intr-o firma care a mers pe ideea de folosire multifunctionala prin retea. A fost mai demult dar a cauzat destule probleme).
3. Incercati in fisierul excel respectiv, din page setup sa setati manual (custom) dimensiunile cf. unei pagini A3 chiar daca acest format/acele dimensiuni nu il regasiti/nu le regasiti intre optiunile predefinite. (Verificati si daca problema este doar la un fisier sau la orice fisier excel)
4. (Daca aveti instalata si imprimanta care poate tipari maxim A4 si de aici sa fie problema, desi eu personal am instalata o multifunctionala A4 dar asta nu ma impiedica sa setez foaia de excel la A3). Incercati sa setati in prima faza, ca implicit, tiparirea ca Microsoft XPS Document. Teoretic asta v-ar permite sa stabiliti orice dimensiune de pagina excel. Iar cand va fi vorba de tiparit efectiv alegeti imprimanta potrivita.
(Acum mult timp am avut o problema la un calculator (laptop) care nu avea legat, fizic o imprimanta. Primeam o eroare in momentul in care voiam sa intru in modul print preview a unei foi din excel. Nu cunosc cauzele si nici posbilele explicatii (una posibila ar fi fost ca fusesem intr-o delegatie si am tiparit de pe acel laptop la o imprimanta de acolo si ramasese ca implicita si evident, ajuns acasa nu o mai gasea); spun doar ca in cazul meu treaba s-a rezolvat doar dupa ca am setat o imprimanta implicita, fie ea si virtuala. Cred ca am ales atunci ca implicit tiparire ca .pdf si doar dupa aceea am putut folosi print preview in Excel.

IP

Scrie răspuns

Înapoi la “Intrebari despre Excel 2019”