Bună ziua, vă mulțumesc pentru ajutorul dat și pentru sugestii, după cum am spus, sunt membrul la un club pentru persoane cu dizabilități, prezența persoanelor care vin se face pe un caiet studențesc pe care este trecută ziua și data. Colegele de la secretariat iau caietul cu prezența la sfărșitul lunii și se uită peste el să vadă cine a venit și în ce dată, adună toate datele ( numele și zilele în care au venit pe toată luna )
ex. Ionescu a venit pe data de 1,2,3,4,5,6,7,8,9,15,18,19,20,27,28,29,30,31, - (1-31 Ianuarie)
și activitățiile la care au participat,
- calculatoare,
- sala de gimnastică,
- cabinet informare și consiliere socială,
- consiliere psihologică,
- socializare și timp liber,
- activități socio-culturale și ocupaționale (atelier de traforaj, croitorie, origami, activități care să le ocupe timpul și să deprindă anumite activități motorii, etc ) ,
- alte activități ( excursii, concurs de pescuit, etc, activitatăți în afara clubului ),
toate datele acestea colegele mele le scriu de mână pe hârtie și fac raport lunar pe fiecare membru, cu datele de mai sus.
Întradevăr eu am încercat prima dată in Excel, dar pentru colege le-a fost greu cu toate foiile acelea tabelare, și am zis hai că încerc eu să le ușurez munca

În concluzie ca să fiu cât de cât coerent, doresc următoarele :
1) Nume Prenume (într-un câmp sau 2, cum recomandați ?), localitatea, nr.telefon, diagnostic boală.
2) Ziua (când persoana a venit la club)
3) Activitățile la care a luat parte (cele 6 activități + 1 alte activități ) activitățile, ideea colegului Tzica a fost bună cu comboxuri-le, le voi nota DA/NU(a fost sau nu a fost)
_______
" Vrei să scoți rapoarte de vreun fel? Situații? Lasă-ţi mintea sa zburde,...."
Raport cu numele și prenumele, ziua, și activitățile la care le-a avut în respectiva zi. (zilele în care a fost în luna respectivă, să îmi apară totalul zilelor ex. Kiss Levente zile - 1,3,5,7,9,10,22,25,27,30. activitatile. DA, NU, DA, DA, NU, DA , - 10 zile active pe luna respectivă)
1) Raport lunar "total" doar cu cei care au fost, în ordine alfabetică. (voi introduce eu toți membrii, să le vină mai ușor să completeze Form-ul)
2) Query în care să sortez zilele (ceva de gen, between 1/02/2016 and 31/02/2016)
3) Raport pe fiecare activitate (ex. dacă dorește colegele să vadă un total de membrii care au fost in luna X la una din activitățile calculatoare, info.consiliere.. etc), și cam atât cred ca am cam lăsat să zboare mintea cam mult.

)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.