Aliniere fata de marginea raportului

Ce este nou in Microsoft Access 2013?
Informatii despre cum se utilizeaza Microsoft Access 2013.
Baze de date, Interogari, Formulare, Rapoarte, etc
Închis
viorel69
Mesaje: 33
Membru din: Joi Aug 07, 2014 8:01 am

Aliniere fata de marginea raportului

Mesaj de viorel69 » Mie Ian 20, 2016 5:02 pm

Va salut.
Intampin o problema la aspect intr-un raport. Dintr-un form selectez un nume, si acel nume il introduc intr-un raport. Dar sunt nume scurte si nume lungi. Daca las loc pentru ca sa intre tot numele lung, arata neplacut cand se introduce numele scurt. Daca fac sa se incadreze numele scurt, nu mai intra numele lung complet.
Intreb in comunitate daca este posibil ca E1 ( eticheta 1 ) sa o scriu la o anumita distanta de marginea din stanga, dupa care sa vin cu T1 ( textbox 1 ) si acesta sa aiba si capacitatea de a se mari sau micsora functie de cate caractere se introduc, si imediat sa vin cu E2 ( eticheta 2) ca si continuare a textului, depinzand bineinteles de unde se sfarseste T1.

Poate cineva dintre voi are o alta abordare. In final ma intereseaza sa fie scris cursiv si tot textul.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

viorel69
Mesaje: 33
Membru din: Joi Aug 07, 2014 8:01 am

Re: Aliniere fata de marginea raportului

Mesaj de viorel69 » Sâm Ian 23, 2016 3:58 pm

Revin cu o parte din rezolvare. AM gasit o functie care face treaba asta. Am pus-o in modul, am facut legaturile cum se spunea acolo, acum deschid direct in "examinare inaintea imprimarii", dar ceea ce ar trebui sa preiau din comboboxul din form nu apare. Undeva imi scapa ceva. Daca e sa deschid raportul in "vizualizare raport", se preia datale din form, dar nu lucreaza functia. Daca e sa dau din "vizualizare raport" in "examinare inaintea imprimarii" ....subit dispare informatia preluata din form. ..... Si formul ramane deschis tot timpul asta. In atasament este ultima varianta si ca sa se vada ca lucreaza functia, am lasat chenar la textbox si la urmatoarea eticheta dupa el. Numai ca textboxul ramane gol. Dati-mi va rog o mana de ajutor.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Închis

Înapoi la “Intrebari despre Access 2013”