Salutare,
Eu foloses Win 7 de doua luni deja si ma declar multumit si incantat.
Configuratia o consider normala in ziua de azi :
- Mobile DualCore Intel Core 2, 2452 MHz (9.5 x 258)
- RAM 2 GB DDR2 la 800
- HDD 250 GB 7200 rpm
- Video ATI Mobility Radeon HD 3450 (256 MB)
Partitii : cea de sistem 50 GB si doua de 100 ..... si am pus pe el destule...eu inca nu am gasit soft care sa nu mearga, ce-i drept am 32 bit version .... tocmai din acest motiv nu am luat 64 ... unele softuri de microsoft care sunt 32 functioneaza si pe os 64 .. altele nu.... dar daca ai varianta de 64, poti cere la microsoft kit de 32 si renunti la cea de 64 ..daca e OEM ...daca e Enterprise..primesti un 32 cu siguranta
Faza cu mutarea My Documents pe D e valabila si in Win 7 .. si de asemenea, ca si in XP sau Vista, din group policy ( fie local, fie domain ) poti seta profilul desktopului sa nu fie mai mare de x MB , si ai scapat si de faza cu stocarea documentelor pe C ( partitia de sistem ) ... pt asta ai nevoie de drepturi de admin...
Unde se simte ca se misca bine este in special la copierea din retea ... aproximativ la fel de repede ca pe o masina cu os Win 2008 ....
Inca un aspect de tinut cont la Windows 7 ( nu stiu daca e valabil si pt Vista ca nu am instalat niciodata - l-am urat de la prima vedere

) : cand instalezi Win 7, in setupul windowsului ai la un moment dat o optiune : keep the previous windows version ? Daca ai pus sistemul de operare cu aceasta optiunea, iti pastreaza si xp-ul sau vista..ce ai avut tu inainte..intr-un folder numit Windows.Old ... iar poate avea chiar si 12 GB .. in functie de cate softuri ai avut inainte...
Daca e o instalare de la zero...automat pica varianta de mai sus...iar eu am ocupat 14 GB din 50....pe C.....si am cateva softuri bune pe el ...
Spor,