Introducere curs Standardele ISO

In toate activitatile cotidiene avem nevoie de reguli.

Cele peste 22000 de standarde ISO ajuta foarte mult la stabilirea acestora, fiind in primul rand standarde internationale.

Standardele ISO se aplica pentru o multitudine de domenii, dar sunt foarte bine reglementate. Din pacate ele nu sunt prea bine cunoscute, si drept consecinta avem o puzderie de reglementari unele chiar legi nationale care stabilesc aceleasi reguli.

Prin aplicarea standardelor, organizatiile vor putea stabili reguli uniforme de lucru si comunicare, in special in cooperarea internationala.

Cursantii vor evita ”reinventarea rotii” in cele mai multe cazuri, ceea ce va duce inevitabil la reducerea cantitatii de ”hartoage pe care nu le citeste nimeni” ci vor retine doar strictul necesar, iar cand vor avea nevoie de ceva specific, vor sti precis ”unde sa caute”.

Discount-uri

3-7 participanti -10% rezultand pretul final de 85 euro fara TVA/participant
8-12 participanti -20% rezultand pretul special de 76 euro fara TVA/participant
> =13 participanti -30% rezultand pretul exceptional de 66 euro fara TVA/participant
PRET DE LISTA
95 euro fara TVA
DURATA CURS
1 zi (8 ore)
CERTIFICARE CURS
IT Learning

La absolvirea cursului Standardele ISO – Introducere:

 • vei capata deprinderi si notiuni noi privind cautarea in catalogul de standarde ISO
 • vei intelege rapid structura unui standard ISO,
 • vei contribui la certificarea unitatii economice in anumite standarde ISO strict necesare.

Agenda cursului Standardele ISO – Introducere

Modulul 1: Generalitati

Modulul 2. Terminologie

Modulul 3. Standardizare

Modulul 4. Documentare

Modulul 5. Servicii

Modulul 6. Organizarea organizatiei

Modulul 7. Management si calitate

Modulul 8. Administrare

Modulul 9. Transport

Modulul 10. Grupe de standarde

Standard de calitate

Conform insusi principiului de baza al Sistemului de management al calitatii, implementat de IT Learning, obiectivul nostru este satisfactia clientului. Pentru atingerea acestui obiectiv, evaluarea calitatii serviciilor livrate este esentiala.

In acest sens va incurajam sa folositi orice cale si metoda de comunicare (feedback la cald si la rece, testimonial scris, telefon, e-mail, blog, forum, retele sociale etc.), pentru a va exprima, nu atat satisfactia pentru calitatea serviciilor noastre, care reprezinta in fapt angajamentul nostru ferm, asumat prin contract, cat mai ales, daca este cazul, insatisfactia de orice fel privind prestatia noastra, care ne va ajuta sa imbunatatim standardul acestor servicii, in beneficiul dvs.

Inscriere / Facturare / Plata / “Money back guarantee”

 • Daca sunteti persoana fizica, sau grup de maxim 5 participanti din partea unei companii, va puteti inscrie doar in clasele noastre deschise, anuntate pe site la pagina “Calendar Cursuri Open
 • Rezervarea locului / locurilor in sala de curs Open se face telefonic (0787.692.238) sau prin e-mail la adresa office@itlearning.ro , in reply urmand sa primiti fisa de inscriere care trebuie completata de dvs. si retrimisa noua impreuna cu datele de facturare
 • Urmeaza emiterea facturii, pe care o veti primi tot pe e-mail, in baza careia urmeaza sa efectuati plata (transfer bancar sau depunere numerar in contul IT Learning) si sa ne trimiteti confirmarea aferenta
 • Veti primi la randul dvs. confirmarea noastra ferma ca sunteti inscris(a) la cursul respectiv, impreuna cu detaliile organizatorice (orarul cursului, coffee-break, pauza de pranz etc.)
 • Urmeaza livrarea cursului, iar la finalul acestuia completarea feedback-ului, conform formularului de evaluare , in baza caruia se poate invoca clauza “Money back guarantee”: “In cazul obtinerii unui nivel de satisfactie mai mic de 75 % , reflectat de formularul de feedback, garantam returnarea taxei de participare sau reluarea cursului fara nici un cost”.
 • Daca sunteti persoana juridica si doriti inscrierea unui grup de peste 5 participanti, vom formula o oferta personalizata cu discount de volum, exclusiv pentru compania dvs., conform specificatiilor primite telefonic, prin fax (0371.602.780) sau pe e-mail la adresa office@itlearning.ro
 • Dupa acceptarea ofertei (livrabile, costuri, agenda, perioada si locatia organizarii cursului) urmeaza etapa contractuala
 • Odata agreata forma finala a contractului de legal-ul partilor, urmeaza semnarea si livrarea efectiva a serviciilor convenite, a caror facturare si plata se va face numai dupa primirea feadback-urilor completate de absolventi la finalul instruirii si numai in virtutea clauzei “Money back guarantee”:”In cazul obtinerii unui nivel de satisfactie mai mic de 75 % , reflectat de formularului atasat , garantam renuntarea la contravaloarea instruirii sau reluarea cursului cu alt trainer, fara nici un cost aditional”)

Inscrie-te la curs

Nume

Email

Despre mine

Tip mesaj

Mesaj