Ti se pare greu sa parcurgi singur lectiile scrise gratuite?

Inscrie-te la cursul Powerpoint, Big Impact si Presentation Skills in clasa (cu instructor acreditat Microsoft)

Tutoriale video interactive

Acest curs este disponibil si in format video interactiv, pe cel mai mare portal de e-learning Microsoft Office din Europa: peste 7000 lectii video interactive in limba romana.

Reprezinti o companie si doresti acest curs pentru angajatii/colegii tai?

Citeste cu atentie procedura noastra de instruire Microsoft Excel pentru companii (ce se aplica oricarui alt curs).

Ai intrebari tehnice legate de PowerPoint si vrei sa te ajutam?

Detinem cea mai mare comunitate Microsoft din Romania (peste 11.000 membri activi), unde primesti suport gratuit la problemele tale PowerPoint

O caracteristica 100% nativa a PowerPoint o reprezinta posibilitatea adaugarii de efecte animate in continutul slide-urilor. Putem anima liste de text cu marcatori (bullets), grafice, ilustratii, SmartArt-uri, fotografii si forme geometrice.

Navigarea in interiorul prezentarii reprezinta o activitate ce se poate realiza in orice moment al lucrului in PowerPoint. Avem la dispozitie un set de vederi predefinite, in care putem sa activam slide-uri (Normal View), sa le schimbam ordinea (Slide Sorter), sau sa facem modificari la nivel de text Outline).

PowerPoint va ajuta in luarea deciziei finale in ceea ce priveste stabilirea locatiei de salvare a prezentarii: pe calculatorul personal sau unul din mediile online disponibile (OneDrive, SharePoint, e-mail). Se poate alege, de asemenea, pentru salvarea prezentarii in formatul implicit (.pptx) sau ca PowerPoint Show (.ppsx)

Dupa ce ati invatat si testat elementele de baza pe care le puteti utiliza, precum si principiile care guverneaza realizarea unei prezentari de impact, este timpul sa puneti in practica toate aceste concepte, realizand o prezentare de la zero. Succes!