Introducere curs Oracle
Curs Oracle Forme si Rapoarte adresat power-userilor de business si programatorilor care doresc sa relizeze interfete vizuale si programatice pentru datele Oracle.
Agenda cursului Oracle
Partea 1: Lucrul cu formulare
Descriere
Formularele ne permit sa realizam operatii DML (Data Manipulation Language) asupra datelor din tabele intr-un mod vizual mult mai natural si placut. Se va insista pe designer-ul de formulare cat si pe anumite concepte mai avansate (Subformulare, Scenarii master-details, etc.)
- Modulul 1: Introducere in Forme si Rapoarte
- Modulul 2: Implementarea codului manual sau cu ajutorul wizard-ului
- Modulul 3: Diferintele tipuri de declansatori si cum se aplica controalelor
- Modulul 4: Crearea si gestionarea ALERTELOR si setarea proprietatilor la RUN-TIME
- Modulul 5: Gruparea si agregarea
- Modulul 6: Crearea si gestionarea obiectelor Lov
- Modulul 7: Crearea block-urilor Master-Details
- Modulul 8: Crearea si implementarea parametrilor (atat de server cat si de business-layer)
- Modulul 9: Crearea si gestionarea meniurilor si submeniurilor
- Modulul 10: Lucrul cu Proceduri, Functii si Pachete in Oracle Forms
Partea 2: Lucrul cu rapoarte
Descriere
Rapoartele contin tot date (extrase pe baza unor interogari), numai ca aceste date sunt prezentate atat din punct de vedere logic cat si fizic intr-un mod mult mai usor de urmarit. Se va insista pe designer-ul de rapoarte cat si pe anumite concepte avansate (subrapoarte, multinivel de grupare, rapoarte de tip Matrix, functii agregate, etc.)
- Modulul 11: Introducere in Reporting-ul Oracle
- Modulul 12: Crearea diferitelor tipuri de Rapoarte Oracle
- Modulul 13: Coloane calculate si coloane Sumarizate
- Modulul 14: Manipularea Rapoartelor din triggers
- Modulul 15: Crearea rapoartelor de la 0
- Modulul 16: Design estetic, Combo box si comunicarea Forms/Reports
Certificarile oferite
- Interna, tiparita, care atesta absolvirea cu succes a cursului (emitent IT Learning)
- Online, download, care atesta sustinerea cu succes a examenelor online (emitent IT Learning)
- Nationala (calificare “Operator introducere, validare si prelucrare date – cod COR 411301”), in urma examenului sustinut in fata comisiei ANC (emitent Agentia Nationala pentru Calificari, Min. Educatiei si Min. Muncii)
- Europeana, in urma sustinerii examenelor aferente (emitent ECDL)
- Internationala, in urma sustinerii examenului Microsoft Office Specialist – Excel – Core/Expert/Master (emitent Certiport – USA)
Standard de calitate
Conform insusi principiului de baza al Sistemului de management al calitatii, implementat de IT Learning, obiectivul nostru este satisfactia clientului. Pentru atingerea acestui obiectiv, evaluarea calitatii serviciilor livrate este esentiala.
In acest sens va incurajam sa folositi orice cale si metoda de comunicare (feedback la cald si la rece, testimonial scris, telefon, e-mail, blog, forum, retele sociale etc.), pentru a va exprima, nu atat satisfactia pentru calitatea serviciilor noastre, care reprezinta in fapt angajamentul nostru ferm, asumat prin contract, cat mai ales, daca este cazul, insatisfactia de orice fel privind prestatia noastra, care ne va ajuta sa imbunatatim standardul acestor servicii, in beneficiul dvs.
Ce include taxa de participare la curs
Taxa de participare include serviciile de instruire in clasa, cu instructori certificati Microsoft, precum si urmatoarele beneficii, unice in Romania, oferite exclusiv de IT Learning:
- Evaluarea initiala a nivelului dvs. de cunostinte si abilitati, prin completarea online a unui chestionar;
- Suportul de curs in format electronic (manualul “Step by step”, in limba romana, in format text, plus capturile de ecran aferente si prezentarile din timpul cursului in format PowerPoint, precum si workshop-urile de la curs);
- Access pe cel mai mare portal e-learning www.office-learning.ro, dezvoltat de trainerii si consultantii IT Learning, pentru o perioada de 12 luni;
- Evaluarea finala a cunostintelor si abilitatilor practice dobandite in urma absolvirii cursului, prin rezolvarea unui exercitiu complex, in cadrul unui workshop;
- Certificatul de participare, care atesta absolvirea cu succes a cursului;
- Raportul de evaluare, redactat de trainer, in care va fi consemnat progresul dvs., comparand nivelul initial de abilitati, cu cel final;
- Consultanta post-instruire, prin intermediul forumului Comunitatii utilizatorilor MS Office din Romania, in calitatea dvs. de membru.
Inscriere / Facturare / Plata / “Money back guarantee”
- Daca sunteti persoana fizica, sau grup de maxim 5 participanti din partea unei companii, va puteti inscrie doar in clasele noastre deschise, anuntate pe site la pagina “Calendar Cursuri Open“
- Rezervarea locului / locurilor in sala de curs Open se face telefonic (0787.692.238) sau prin e-mail la adresa , in reply urmand sa primiti fisa de inscriere care trebuie completata de dvs. si retrimisa noua impreuna cu datele de facturare
- Urmeaza emiterea facturii, pe care o veti primi tot pe e-mail, in baza careia urmeaza sa efectuati plata (transfer bancar sau depunere numerar in contul IT Learning) si sa ne trimiteti confirmarea aferenta
- Veti primi la randul dvs. confirmarea noastra ferma ca sunteti inscris(a) la cursul respectiv, impreuna cu detaliile organizatorice (orarul cursului, coffee-break, pauza de pranz etc.)
- Urmeaza livrarea cursului, iar la finalul acestuia completarea feedback-ului, conform formularului de evaluare , in baza caruia se poate invoca clauza “Money back guarantee”: “In cazul obtinerii unui nivel de satisfactie mai mic de 75 % , reflectat de formularul de feedback, garantam returnarea taxei de participare sau reluarea cursului fara nici un cost”.
- Daca sunteti persoana juridica si doriti inscrierea unui grup de peste 5 participanti, vom formula o oferta personalizata cu discount de volum, exclusiv pentru compania dvs., conform specificatiilor primite telefonic, prin fax (0371.602.780) sau pe e-mail la adresa
- Dupa acceptarea ofertei (livrabile, costuri, agenda, perioada si locatia organizarii cursului) urmeaza etapa contractuala
- Odata agreata forma finala a contractului de legal-ul partilor, urmeaza semnarea si livrarea efectiva a serviciilor convenite, a caror facturare si plata se va face numai dupa primirea feadback-urilor completate de absolventi la finalul instruirii si numai in virtutea clauzei “Money back guarantee”:”In cazul obtinerii unui nivel de satisfactie mai mic de 75 % , reflectat de formularului atasat , garantam renuntarea la contravaloarea instruirii sau reluarea cursului cu alt trainer, fara nici un cost aditional”)