📢 Crearea unui tablou de bord (dashboard) in Excel de la 0 nu a fost niciodata mai simplu de realizat!

https://cursuri.drexcel.ro/p/microsoft-power-bi-power-query-power-pivot-dashboards

Curs online Microsoft Power BI & Dashboards pentru Excel si Power Desktop

Acest curs online va explica pas cu pas (de la zero) cum se lucreaza cu instrumentele moderne de Business Intelligence pentru importul, manipularea, transformarea si exportul datelor de business.

Veti invata sa creati tablouri de bord in Excel, astfel incat dvs. si colegii sa puteti vedea vizual tendintele pentru a putea lua rapid deciziile de business ce se impun. Veți învăța, de asemenea:

✅ Cum să adăugați interactivitate la rapoartele dvs. Excel (fara VBA). Pentru ca adevaratele dashboards sunt dinamice (altfel ar fi niste simple grafice statice).
✅ Cum sa utilizati eficient si inteligent funcționalitățiile de bază din Excel pentru a face foile de calcul dinamice (responsive).
✅ Cum sa folosiți tehnicile vizuale cele mai puternice din Excel pentru ca rapoartele dvs. să aibă mai mare efect.
✅ Cum sa creați rapid diagrame Excel impresionante folosind tehnicile Business Intelligence din Excel si Microsoft BI Desktop
✅ Cum puteți sa creati tablouri de bord de tip KPI profesioniste
✅ Cum sa construiți tablouri de bord de tip PowerPivot (din multiple surse de date externe) pentru o interactivitate ușoară
✅ Cum sa publicati rapoartele si panourile de control in cload pentru a le putea apoi expune celor care urmeaza sa “le consume”.