Introducere curs Metodologia managementului de proiect – PRINCE2

Cursul va ajuta pe cei care ruleaza proiecte de orice dimensiune si in orice mediu pentru a livra in mod eficient managementul necesar si sa gestioneze in mod corespunzator costurile, termenele, calitatea, continut, riscurile si beneficiile.

Dezvoltarea sa a urmat o consultare pe scara larga si se bazeaza pe experientele din viata reala in organizatii din sectorul public si privat.

PRINCE2 (PRojects IN Controlled Environments) furnizeaza o limba comuna intre organizatii si furnizorii externi. De asemenea, permite un accent pe studiul de prefezabilitate economica (Business Case), oferind un mecanism pentru a defini ceea ce este proiectul, in incercarea de a-l realiza, precum si ratiunea si justificarea sa economica.

Discount-uri

3-7 participanti -10% rezultand pretul final de 450 euro fara TVA/participant
8-12 participanti -20% rezultand pretul special de 400 euro fara TVA/participant
> =13 participanti -30% rezultand pretul exceptional de 350 euro fara TVA/participant
PRET DE LISTA
500 euro fara TVA
DURATA CURS
5 zile (40 ore)
CERTIFICARE CURS
IT Learning

La absolvirea cursului Metodologia managementului de proiect – PRINCE2:

 • vei capata deprinderi si notiuni noi privind tehnicile de aplicare PRINCE2
 • vei putea contribui la aplicarea PRINCE2 in companie
 • vei contribui la perfectionarea si certificarea ta ca Manager de proiect.

Agenda cursului Metodologia managementului de proiect – PRINCE2

Modulul 1: Introducere

Modulul 2. Principii

Modulul 3. Introducere in temele PRINCE2

Modulul 4. Studiul de prefezabilitate economica (Business case)

Modulul 5. Organizatia

Modulul 6. Calitate

Modulul 7. Planuri

Modulul 8. Riscuri

Modulul 9. Schimbarea

Modulul 10. Progres

Modulul 11. Introducere in procese

Modulul 12. Lansarea unui proiect

Modulul 13. Guvernanta proiectului

Modulul 14. Initierea unui proiect

Modulul 15. Controlul unei etape

Modulul 16. Managementul livrarii produsului

Modulul 17. Managementul limitelor unei etape

Modulul 18. Incheierea unui proiect

Modulul 19. adaptarea PRINCE2 la mediul de proiect

ANEXE

Lectii

 • Anexa A: Limite ale descrierii produsului
 • Anexa B: Guvernanta
 • Anexa C: Roluri si responsabilitati
 • Anexa D: Exemplu de planificare bazat pe produs
 • Anexa E: Verificarea sanatatii proiectului
 • Informatii suplimentare PINCE2 de la OGC
 • Din biblioteca (publicatii complementare)
 • Alte surse
 • Glosar

Standard de calitate

Conform insusi principiului de baza al Sistemului de management al calitatii, implementat de IT Learning, obiectivul nostru este satisfactia clientului. Pentru atingerea acestui obiectiv, evaluarea calitatii serviciilor livrate este esentiala.

In acest sens va incurajam sa folositi orice cale si metoda de comunicare (feedback la cald si la rece, testimonial scris, telefon, e-mail, blog, forum, retele sociale etc.), pentru a va exprima, nu atat satisfactia pentru calitatea serviciilor noastre, care reprezinta in fapt angajamentul nostru ferm, asumat prin contract, cat mai ales, daca este cazul, insatisfactia de orice fel privind prestatia noastra, care ne va ajuta sa imbunatatim standardul acestor servicii, in beneficiul dvs.

Inscriere / Facturare / Plata / “Money back guarantee”

 • Daca sunteti persoana fizica, sau grup de maxim 5 participanti din partea unei companii, va puteti inscrie doar in clasele noastre deschise, anuntate pe site la pagina “Calendar Cursuri Open
 • Rezervarea locului / locurilor in sala de curs Open se face telefonic (0787.692.238) sau prin e-mail la adresa office@itlearning.ro , in reply urmand sa primiti fisa de inscriere care trebuie completata de dvs. si retrimisa noua impreuna cu datele de facturare
 • Urmeaza emiterea facturii, pe care o veti primi tot pe e-mail, in baza careia urmeaza sa efectuati plata (transfer bancar sau depunere numerar in contul IT Learning) si sa ne trimiteti confirmarea aferenta
 • Veti primi la randul dvs. confirmarea noastra ferma ca sunteti inscris(a) la cursul respectiv, impreuna cu detaliile organizatorice (orarul cursului, coffee-break, pauza de pranz etc.)
 • Urmeaza livrarea cursului, iar la finalul acestuia completarea feedback-ului, conform formularului de evaluare , in baza caruia se poate invoca clauza “Money back guarantee”: “In cazul obtinerii unui nivel de satisfactie mai mic de 75 % , reflectat de formularul de feedback, garantam returnarea taxei de participare sau reluarea cursului fara nici un cost”.
 • Daca sunteti persoana juridica si doriti inscrierea unui grup de peste 5 participanti, vom formula o oferta personalizata cu discount de volum, exclusiv pentru compania dvs., conform specificatiilor primite telefonic, prin fax (0371.602.780) sau pe e-mail la adresa office@itlearning.ro
 • Dupa acceptarea ofertei (livrabile, costuri, agenda, perioada si locatia organizarii cursului) urmeaza etapa contractuala
 • Odata agreata forma finala a contractului de legal-ul partilor, urmeaza semnarea si livrarea efectiva a serviciilor convenite, a caror facturare si plata se va face numai dupa primirea feadback-urilor completate de absolventi la finalul instruirii si numai in virtutea clauzei “Money back guarantee”:”In cazul obtinerii unui nivel de satisfactie mai mic de 75 % , reflectat de formularului atasat , garantam renuntarea la contravaloarea instruirii sau reluarea cursului cu alt trainer, fara nici un cost aditional”)

Inscrie-te la curs

Nume

Email

Despre mine

Tip mesaj

Mesaj