Ca o recunoastere a contributiei sale deosebite la crearea si dezvoltarea comunitatii Microsoft Office din Romania, a primului portal de e-learning pentru Microsoft Office, a implicarii in lansarea Microsoft Office 2010 si a multor altor proiecte, Bogdan Tarla (Dr. Excel) a fost reconfirmat anul acesta de Microsoft ca MVP  (Most Valuable Professional), fiind unul din cei (doar) cateva mii de specialisti IT din intreaga lume care detin aceasta inalta distinctie.

Create si conduse de experti independenti, precum MVP, comunitatile tehnice reprezinta un important factor de progres, contribuind la succesul industriei IT si ajutand profesionistii sa extraga valoarea maxima din produse si tehnologii, prin schimbul de cunostinte si expertiza pe forumul acestora.

MVP LogoMicrosoft MVPs fac parte din acel grup de experti de elita care promoveaza cele mai noi tehnologii, asumand-si un angajament profund pentru dezvoltarea comunitatii, bazat pe pasiunea de a-i ajuta pe membrii acesteia.

Aceasta distinctie de excelenta se acorda exclusiv acelor lideri ai comunitatilor tehnice, care in mod activ impartasesc cu toti membrii comunitatii (si nu numai)  inalta lor expertiza din lumea realã.

Felicitari Bogdan si mult succes in toate proiectele comunitatii!

ITLearning