Bogdan
Tarla
Lucian
Constantin
Cezar
Barbu
Alina
Stanculescu
Andrei
Neagu
Teodor
Darabeanu
Valy
Greavu

Invata sa folosesti ca un profesionist programele din suita Microsoft Office!


30 octombrie, 2014

Bine v-am gasit!

Sunt Bogdan Tarla, fondatorul comunitatii Microsoft Office din Romania. Rolul meu este acela de a coordona echipa de e-Learning si cea a cursurilor traditionale, în clasa, din cadrul IT Learning.
În cadrul diverselor evenimente de promovare a noilor tehnologii IT,  lansari de produse, conferinte, workshopuri, hands-on , webinarii, traininguri în clasa etc., am vorbit adesea despre cum unele persoane obtin jobul dorit sau avanseaza în cariera pe o pozitie mai bine platita, în timp ce altele, aparent cu aceleasi cunostinte si abilitati tehnice, nu îsi pot gasi un loc de munca care sa le aduca satisfactia dorita.

Concluzia era aproape de fiecare data aceeasi, si o reiau aici :
Instruirea si certificarea bine alese, în scopul gasirii rapide a solutiei corecte la o problema de business, alegerea formulei optime de realizare a unei aplicatii informatice , consultarea unor profesionisti în materie, toate acestea reprezinta premisele de atingere a obiectivelor profesionale propuse si garantia de a detine controlul deplin asupra evolutiei în cariera si asupra castigurilor materiale, dar mai ales educationale.
Pentru a obtine pozitia profesionala dorita, aveti nevoie de resursele de instruire care sa va ajute sa dobanditi competentele tehnice adecvate. Doar asa veti ajunge sa faceți parte din cele mai bune echipe, în cele mai cautate companii.
Pentru a atinge acest obiectiv, va recomandam sa alegeti instruirea pe www.Officelearning.ro , singura platforma care  va permite accesul la resursele de instruire în format « elearning interactiv »,  în materie de aplicatii de birou MS Office, Windows, AutoCAD etc.
Va propunem sa începeti pregatirea în vederea dobandirii abilitatilor de prezentation skills, folosind PowerPoint,  tehno-redactare eficienta si profesionala, folosind Word  si comunicare folosind Outlook , si sa continuati cu dobandirea abilitatilor de management a proiectelor practice, folosind MS Project, de calcul tabelar, analiza datelor si BI, folosind Excel, de manipularea datelor si reporting, folosind Access, completandu-va cunostintele de VBA si Power Pivot, necesare unui « power-user » ,  pentru a obtine maximul de cunostinte si abilitati tehnice în materie de IT, încheindu-va pregatirea prin înscrierea pe forumul comunitatii MS Office din Romania, unde gasiti raspuns la orice întrebare pe tema MS Office . 
Motivul cheie pentru care instruirea prin Office-learning.ro este atat de solicitata este acum evident : Nu dobandiți doar cunostinte, abilitati si certificate de absolvire, ci si instrumentele necesare pentru a demonstra în mod convingator ca ceea ce stiti si puteti sa faceți este de cel mai înalt standard profesional! 

Iata mai jos Cinci p(asi) de urmat pentru a (va) atinge obiectivele descrise mai sus :

Pasul 1

Fa-ti cont pe portalul de e-learning www.office-learning.ro si acceseaza resursele online disponibile:


- 7.000 de lectii video interactive Excel, Word, Access, Powerpoint, Outlook, Project (Play Demo).
- 3000 de laboratoare virtuale interactive pentru programele din toate versiunile Office (2013/2010/2007/2003) (Play Demo)
În cazul în care nu puteti sau nu doriti sa achizitionati subscrieri pe portalul nostru de e-learning, aveti posibilitatea sa învatati folosind resursele noastre video gratuite: http://www.itlearning.ro/tutorials/ si http://video.officespecialist.ro/video/ ; mai mult, aceste tutoriale pot fi descarcate de dvs. de aici: DVD – 425 lectii video Microsoft Office.
DVD-ul contine:
 
1. 92 de lectii video cu sunet pentru programele Microsoft Office, versiunea nelocalizata.
2. Top 25 noutati aduse de Microsoft Office 2010 fata de Microsoft Office 2007 , lectii video cu sunet , pentru versiunea nelocalizata.
3. Top 100 noutati aduse de Microsoft Office 2010 fata de Microsoft Office 2003, lectii video cu sunet, pentru versiunea nelocalizata (EN).
4. Top 100 noutati aduse de Microsoft Office 2010 fata de Microsoft Office 2003, lectii video cu sunet, pentru versiunea localizta (RO).
5. Top 100 cele mai interesante discutii de pe forumul comunitatii Microsoft Office.
 
Pasul 2

Studiaza documentatia scrisa (tutorialele text) din cadrul lectiilor de pe portalul Office-Learning.ro.

 
Ca alternativa la continutul platit, puteti sa folositi resursele noastre gratuite accesand:
http://www.itlearning.ro/tutorials/view_tutorials/?category=13 

Pasul 3

Fii activ pe forumul comunitatii Microsoft Office din Romania, punand întrebari atunci cand ai ceva de lamurit!

 
Aceasta comunitate este administrata de catre ITLearning (cu sprijinul Microsoft Romania) si reprezinta locul în care puteti adresa orice întrebare tehnica legata de produsele suitei de birou Microsoft Office.

Pasul 4

Ia-ti certificarea interna sau  internationala care conteaza :

 
1. Certificarea MOS, este certificarea care va confera instrumentele necesare atingerii a si mai multor obiective, a distingerii dumneavoastra si va da sansa de a avansa în mediile de competitie academica si/sau profesionala.
N.B. Cercetarile arata nu numai ca cei ce obtin certificarea MOS gasesc mai usor un loc de munca, dar acestia si castiga în medie mai mult cu 12% decat cei necertificati.
Avantajele certificarii MOS în ceea ce priveste activitatea profesionala:
- Creste posibilitatea de marire a salariului; cercetarile arata ca 82% dintre persoanele certificate
MOS au raportat o marire de salariu dupa obtinerea acestei certificari;
- Furnizeaza oportunitati în cariera;  88% dintre manageri admit ca certificarea MOS ofera celor care o detin un avantaj la angajare si la promovarea în cariera.
 
2. Certificarea emisa de ANC, recunoscuta de Min. Muncii si Min. Educatiei
Dupa sustinerea cu succes a examenelor aferente, obtineti certificatul emis de ANC, recunoscute în Romania de Min. Educatiei si Min. Muncii, în baza caruia va puteti înscrie în cartea de munca calificarea aferenta, conform COR.
 
Puteti castiga vaucere de participare la examenele MOS daca participati la concursurile Comunitatii Microsoft Office.

Pasul 5

Participa la cursurile în clasa, cu instructor certificat, livrate de IT Learning.

 
Cursurile ITLearning va ofera posibilitatea de a fi permanent conectati la cea mai actuala sursa de informatie de specialitate: informatia care conteaza. 
 
Conex cu serviciile de training de specialitate , la ITLearning veti beneficia de consulting, tutoring si mentoring într-o formula care asigura succesul pregatirii dumneavoastra: instruirea prin cursuri personalizate , adaptate nevoilor, ritmului si obiectivelor dumneavoastra.
Adresate îndeosebi companiilor, conform conceptului B2B, serviciile de training si consultanta ITLearning sunt oferite la sediul nostru din Bucuresti, cat si la sediul clientului, oriunde în tara, cu avantajul major adus de atmosfera de team-building în care se desfasoara instruirea.
Puteti castiga vaucere de participare la cursurile în clasa participand la concursurile Comunitatii Microsoft Office.

Succes!
Bogdan Tarla
Microsoft Trainer
 
… learning tat matters       
       
www.ITLearning.ro
www.Office-Learning.roInapoi la stiri