Bogdan
Tarla
Lucian
Constantin
Cezar
Barbu
Alina
Stanculescu
Andrei
Neagu
Teodor
Darabeanu
Valy
Greavu

IT Learning devine Partener Microsoft!


16 decembrie, 2011

Recunoasterea expertizei noastre in livrarea de servicii de consultanta si solutii de instruire pentru Windows 7 si Microsoft Office a condus la obtinerea statutului de partener certificat Microsoft cu competenta "Silver Desktop".

Competenta Microsoft Desktop detinuta ne ajuta sa profitam la maximum de aceasta piata dinamica, fara precedent, pozitionandu-ne in top fata de competitie si demonstrand clientilor si partenerilor ca, lucrand cu noi, isi pot creste la randul lor expertiza si eficienta prin deployment la cele mai noi tehnologii.

Prin furnizarea de servicii optimizate desktop si solutii care sa permita clientilor sai sa se concentreze pe afaceri, si nu pe tehnologie, IT Learning acorda acestora acces la resurse unice, care dezvolta abilitati, imbunatatesc relatiile cu clientii, cresc vanzarile si implicit valoarea de business a companiei.

Va multumim pentru incredere si va asiguram de aceeasi solicitudine si excelenta in relatiile de parteneriat, de astazi inainte recunoscut international, ca membrii ai Microsoft Partner Network

Echipa IT LearningInapoi la stiri