Bogdan
Tarla
Lucian
Constantin
Cezar
Barbu
Alina
Stanculescu
Andrei
Neagu
Teodor
Darabeanu
Valy
Greavu

Microsoft a lansat versiunea localizata Office 2010


14 septembrie, 2010

Microsoft Romania a lansat versiunea localizata a Office 2010, intr-un cadru prin excelenta comercial: principalele Mall-uri din Bucuresti.


Organizat pe durata a patru zile (09-12 septembrie), evenimentul a fost foarte bine primit, bucurandu-se de o prezenta  numeroasa si de un interes pe masura din partea vizitatorilor.


La stand-urile organizate cu acest prilej au fost prezenti din partea IT Learning cei mai activi moderatori ai forumului comunitatii Microsoft din Romania: Alexandru Dionisie si Lucian Constantin

 


Prestatia lor a fost si de aceasta data extrem de utila si binevenita, ei raspunzand cu succes multiplelor intrebari cu care au fost asaltati de cei prezenti la eveniment, oferind solutii de licentiere, dar dovedindu-se totodata si adevarati reprezentati de vanzari, reusind sa distribuie un numar considerabil de licente, precum si subscrieri pe portalul nostru de e-learning www.office-learning.ro .


Felicitam cu acest prilej echipa noastra de moderatori si ii dorim prezenti si la alte evenimente similare.


Multumim totodata Microsoft Romania pentru prilejul oferit, de a ne demonstra expertiza in materie de Microsoft Office 2010, dar mai ales pentru increderea cu care ne-a investit si de aceasta data in acest parteneriat, care a devenit deja unul permanent.


Echipa IT LearningInapoi la stiri