Bogdan
Tarla
Lucian
Constantin
Cezar
Barbu
Alina
Stanculescu
Andrei
Neagu
Teodor
Darabeanu
Valy
Greavu

Bogdan Tarla, reconfirmat anul acesta de Microsoft ca "MVP Excel"


03 iulie, 2010

Ca o recunoastere a contributiei sale deosebite la crearea si dezvoltarea comunitatii Microsoft Office din Romania, a primului portal de e-learning pentru Microsoft Office, a implicarii in lansarea Microsoft Office 2010 si a multor altor proiecte, Bogdan Tarla (Dr. Excel) a fost reconfirmat anul acesta de Microsoft ca MVP  (Most Valuable Professional), fiind unul din cei (doar) câteva mii de specialisti IT din întreaga lume care detin aceasta inalta distinctie.

Create si conduse de experti independenti, precum MVP, comunitatile tehnice reprezinta un important factor de progres, contribuind la succesul industriei IT si ajutand profesionistii sa extraga valoarea maxima din produse si tehnologii, prin schimbul de cunostinte si expertiza pe forumul acestora.

MVP LogoMicrosoft MVPs fac parte din acel grup de experti de elita care promoveaza cele mai noi tehnologii, asumand-si un angajament profund pentru dezvoltarea comunitatii, bazat pe pasiunea de a-i ajuta pe membrii acesteia.


Aceasta distinctie de excelenta se acorda exclusiv acelor lideri ai comunitatilor tehnice, care în mod activ impartasesc cu toti membrii comunitatii (si nu numai)  înalta lor expertiza din lumea realã.

Felicitari Bogdan si mult succes in toate proiectele comunitatii!
 
ITLearningInapoi la stiri