www.Cursuri-Excel.ro     www.Cursuri-Access.ro     www.Cursuri-Powerpoint.ro     www.Cursuri-Outlook.ro     www.Cursuri-Word.ro     www.CursuriProject.ro    

Eroare folder

Ce este nou in Microsoft Outlook 2010?
Informatii despre cum se utilizeaza Microsoft Outlook 2010
Gestionare Inbox, Scriere/Trimitere email-uri, Colaborare, etc

Eroare folder

Mesajde Antidinamicul » Lun Iun 26, 2017 1:22 pm

Vizualizarea folderului Sent, dupa cateva secunde bune de gandire, 5-6, imi arata un filtru pe care eu l-am facut acum 2 saptamani. Am facut un filtru cu search tools a campului to:(... ). Este adevarat, in acel filtru ini arata si mailurile noi trimise dupa aceasta eroare, dar numai catre acelasi adresant to:( ...)
Este vorba de un cont Exchange
Antidinamicul
 
Mesaje: 82
Membru din: Sâm Aug 21, 2010 11:43 pm
Localitate: Bucuresti

Re: Eroare folder

Mesajde Antidinamicul » Lun Iun 26, 2017 4:46 pm

Sa incerc sa fiu mai clar. Acest lucru se intampla ori de cate ori vreau sa vizualizez folderul Sent. Afiseaza numai mailurile trimise catre un anumit adresant. Nu pot vedea mailurile pe care le-am trimis astazi, ieri sau oricand. Ori de cate ori accesez folderul Sent, gandeste 3-4 minute si apoi imi afiseaza pe ecran un filtru al folderului Sent, adica numai mailurile trimise catre o anumita adresa. Aceeasi in fiecare zi. De 2 saptamani imi apare aceasta eroare.
Fiind vorba de un cont Exchange, pot vedea folderul Sent pe site-ul Microsoft. Dar aplicatia online este inca in urma Outlook 2010. Sau nu si nu stiu eu? Exista un tutorial pe ITL pentru acest Office 365 ?
Antidinamicul
 
Mesaje: 82
Membru din: Sâm Aug 21, 2010 11:43 pm
Localitate: Bucuresti

Re: Eroare folder

Mesajde Dr.Windows » Mie Iul 12, 2017 9:46 pm

Daca vorbesti de CLIENTUL Outlook instalat pe un PC, atunci este posibil sa fi setat un filtru la nivelul acelui folder.
In acest caz dupa ce selectezi folderul cu problema, mergi in tabul VIEW si apoi din grupul Current View selecteaza Reset View.
Sau din tabul VIEW selecteaza View Settings si verifica daca in dreptul butonului Filter scrie Off. Daca nu scrie Off apasa butonul Filter si apoi in fereastra aparuta apasa butonul Clear All.
Dr.Windows
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 4503
Membru din: Vin Iul 31, 2009 7:32 am


Înapoi la Intrebari despre Outlook 2010

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Centrul de training si consultanta Dr. Excel activeaza de peste 15 ani pe piata serviciilor de instruire si certificare IT din Romania.

Contact


© 2018 Dr. Excel - Business Intelligence School - Citeste termeni si conditii