Certificari ECDL

Maya Ella
Mesaje: 5
Membru din: Mie Ian 19, 2011 10:09 am

Certificari ECDL

Mesaj de Maya Ella » Mie Ian 19, 2011 10:51 am

Am si eu o intrebare privind certificarea data de ECDL. Exista cumva un site oficial pentru a vedea centrele din tara, mai este necesar sa asisti si la cursuri sau daca ai deja un nivel mediu de office poti sa sustii examenele? Vreau sa dau examenul acesta si ma intreb cat de mare este costul sustinerii examenelor.Bun, e o certificare internationala, dar cat de cautata este? Daca aveti informatii suplimentare vis-a-vis de costuri si diferente de cost intre centre, help me!!!! :roll:

Dr.Windows
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 4527
Membru din: Vin Iul 31, 2009 7:32 am

Re: Certificari ECDL

Mesaj de Dr.Windows » Mie Ian 19, 2011 11:09 am

O lista de centre poti gasi chiar pe site-ul oficial ECDL Romania in sectiunea dedicata: Centrele ECDL de testare din România... iar informatii despre cursuri si costuri cred ca poti afla direct de la ei (eventual sunand la centrele apropiate de tine).

Cat despre "cat de cautata" este aceasta certificare... nu stiu daca as putea sa-ti raspund... (probabil ca si pentru permisul de conducere)... ;) pentru ca asa ii spune si acestei certificari?... nu?... :P
Glumeam... pentru ca nu stiu cat de "avansate" sunt acele cursuri, dar eu as merge pe cursuri de "specialitate" gen Microsoft (si au diverse directii desktop/servere / etc) sau gen Cisco, si altele de acest gen - adica de la producatori importanti si pe tehnologiile oferite de ei...

smcsa
Mesaje: 2805
Membru din: Mar Sep 29, 2009 7:29 pm
Localitate: Timisoara

Re: Certificari ECDL

Mesaj de smcsa » Mie Ian 19, 2011 11:46 am

Acum, depinde si in ce "stadiu de viata" esti :lol:
Daca la liceu -> fa-l ! Nu sta pe ganduri. Am impresia ca un UE e un "must have". Fiica-mea e la liceu german si da Bacalaureat german (adica il da aici, se sigileaza si se corecteaza in Germania). Pentru ei, acest ECDL e obligatoriu (nu poti da bac-ul daca nu-l ai).
Daca la facultate -> intereseaza-te.
Cat despre "seriozitatea cunostiintelor" acumulate, iti pot zice ca ce a facut fiica-mea e cam flu-flu. Si unele chestii sunt chiar depasite / uzate moral (de ex. i-a invatat despre dischete si IBM mainframe, unii dintre ei nici nu au vazut dischete si, mai mult ca sigur ca le vor vedea doar la muzeu - vorbesc de clasa XI). M-am uitat peste programa si eu as fi facut-o altfel in 2010, pentru niste adolescenti care "traiesc" pe net, schimba informatia cu stick-uri de 8 GB si, unii dintre ei, au chiar blog-uri).

Maya Ella
Mesaje: 5
Membru din: Mie Ian 19, 2011 10:09 am

Re: Certificari ECDL

Mesaj de Maya Ella » Mie Ian 19, 2011 3:05 pm

Mie imi trebuie pt angajare la niste institutii europene. Stiu ca nu-i mare chestie, dar e "must have". So...Vrei nu vrei...Si cu diploma de licenta a trebuit sa dau un examen in plus ca sa fie recunoscuta. Ms mult :)

Scrie răspuns

Înapoi la “Despre certificarile Microsoft”