www.Cursuri-Excel.ro     www.Cursuri-Access.ro     www.Cursuri-Powerpoint.ro     www.Cursuri-Outlook.ro     www.Cursuri-Word.ro     www.CursuriProject.ro    

[TIP] Cum folosim sectiunile in Powerpoint 2007/ 2010

[TIP] Cum folosim sectiunile in Powerpoint 2007/ 2010

Mesajde Dr.PowerPoint » Joi Ian 09, 2014 10:54 am

Daca avem o prezentare cu foarte multe slide-uri, este destul de greu sa navigam de la slide-ul 3 la 45, spre exemplu. Impartirea prezentarii pe sectiuni ne ajuta foarte mult in partea de editare, facilitand accesul rapid la un anumit grup de slide-uri, mutarea, stergerea in bloc a unui asemenea grup.
Pentru inserarea sectiunilor folosim modul de vizualizare normal, In zona Slides. Plasam cursorul inaintea primului slide al sectiunii pe care dorim sa o cream si, din fila Home, grupul Slides, butonul Section alegem Add Section. Sau cu Click dreapta intre slide-uri.
add section.jpg

Sectiunile introduse se pot redenumi (un nume sugestiv este intotdeauna de ajutor), se pot indeparta, se pot restrange (Colapse) sau se extind (ca in orice structura de tip Ouline)
add section2.jpg

De asemenea, le putem extinde in mod individual, astfel ca, daca dorim sa editam slide-ul 50, nu trebuie sa navigam prea mult.
add section3.jpg

Spor!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Dr.PowerPoint
MCT, MCTS
MOS Master Instructor
ITLearning
Dr.PowerPoint
Moderator
Moderator
 
Mesaje: 8
Membru din: Mar Sep 06, 2011 6:03 pm

Înapoi la Tips and tricks in Powerpoint (indiferent de versiune)

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator