Back-up fisiere pst

trucuri, sfaturi si alte idei pentru imbunatatirea lucrului cu Outlook
Închis
smcsa
Mesaje: 2805
Membru din: Mar Sep 29, 2009 7:29 pm
Localitate: Timisoara

Back-up fisiere pst

Mesaj de smcsa » Vin Feb 05, 2010 5:08 pm

Adica fisierul (fisierele) in care aveti toata averea dvs. :D
Am gasit (normal ca eu cautam altceva :) ) urmatorul ad-in facut de Microsoft Outlook 2007/2003/2002 Add-in: Personal Folders Backup
Il instalati si dupa o repornire a Outlook apare la File.
Mare lucru nu face. Il puteti seta sa va atraga atentia la x zile ca trebuie sa executati un back-up si setati care dintre fisierele pst si unde sa le salveze. Back-up-ul se face manual (frumos era sa nu mai am grija lui) la urmatoarea inchidere a Oulook.

Dr. Cloud
Mesaje: 3327
Membru din: Mar Oct 02, 2012 11:19 am

Re: Back-up fisiere pst

Mesaj de Dr. Cloud » Vin Feb 05, 2010 5:19 pm

L-am folosit eu cam vreun an de zile.
Dupa ce reinstalam totul rulam acest programel si pe langa aducerea fisierului personal *.pst imi aducea si anumite setari pe care le aveam, plus...imi aducea si conturile de mail pe care le aveam deja configurate.
Dar am renuntat la el pentru ca eu tin acel fisier *.pst pe o alta partitie diferita de cea a SO, plus ca nu imi place sa am multe softuri instalate (imi ocupa spatiu aiurea).
Pt. a-mi face un back-up la fisierul *.pst am facut un mic fisier batch care imi face back-up la mai multe, plus ca nici nu trebuie instalat :D .
Dar daca nu sunteti pretentiosi ca mine cand e vorba de spatiu pe HD, acel supliment e extraordinar pt. crearea unuei copii a fisierului personal.

Închis

Înapoi la “Tips and tricks in Outlook (indiferent de versiune)”