Arhivare selectiva

Informatii despre cum se utilizeaza Microsoft Outlook 2007. Gestionare Inbox, Scriere/Trimitere email-uri, Colaborare, etc

Arhivare selectiva

Mesajde jorjel » Joi Iun 03, 2010 8:47 am

Exista cumva o solutie prin care se pot "scoate de la arhivare" anumite mesaje care au setata o anumita categorie? Adica vreau ca mesajele dintr-un anumit folder care are niste setari de arhivare si care sunt incluse intr-o anumita categorie sa fie exceptate de la arhivare, sa nu mai trebuiasca sa le caut in arhiva. Sau macar daca le arhiveaza, sa imi mai apara si in folderul categoriei din care fac parte, chiar daca sunt localizate in arhiva

Multumesc
jorjel

Re: Arhivare selectiva

Mesajde lucian » Joi Iun 03, 2010 10:22 am

Setarile de arhivare sunt la nivel de FOLDER, iar acele reguli se aplica tuturor mesajelor din acel folder si in mod "nativ" Outlook nu stie sa faca filtrari suplimentare la nivel de mesaj.

In acest caz ai 2 variante:

1. Tii mesajele din acea categorie (sau ce vroiai tu sa filtrezi) intr-un folder separat unde aplici alte criterii de arhivare (din cele permise de Outlook), sau nu le mai arhivezi deloc (pentru ca se poate si asta - pentru ca altfel va trebui sa le cauti separat in arhiva)...

2. Avand in vedere ca "arhivarea" inseamna defapt mutarea mesajelor in alt folder poti crea o regula de mutare intr-un alt folder conform criteriilor tale dar setezi pentru folderul de unde vei muta acele mesaje sa NU mai faca arhivarea automata cu doar prin regula (sau regulile tale).
lucian
Moderator
Moderator

Înapoi la Intrebari despre Outlook 2007