Stergere Calendar

Informatii despre cum se utilizeaza Microsoft Outlook 2007. Gestionare Inbox, Scriere/Trimitere email-uri, Colaborare, etc

Stergere Calendar

Mesajde deltady » Sâm Oct 31, 2009 9:13 pm

Salut,

Cum pot sterge un Calendar, cand exista mai multe (in .pst diferite) (vezi atasament - as vrea sa sterg Calendar 2004)?
Daca incerc sa il sterg, chiar daca nu este bifat, optiunea Delete imi apare indisponibila(gri).

Merci
Fişiere ataşate
calendar3.jpg
optiune
calendar3.jpg (13.71 KiB) Vizualizat de 157 ori
calendar2.jpg
Calendare
calendar2.jpg (31.56 KiB) Vizualizat de 159 ori
deltady

Re: Stergere Calendar

Mesajde Alexx » Sâm Oct 31, 2009 9:17 pm

Treaba sta astfel:
- fiecare fisier *.pst are propriul calendar;
- acest calendar nu poate fi sters.

Daca in schimb inserezi tu alte calendare, pe acelea le poti sterge, altfel nu.
O solutie ar fi...sa renunti la acel *.pst si sa importi mesajele in *.pst-ul curent.
Video tutoriale utile: Video tutoriale Excel 2007 Video tutoriale Office 2007
Comunitatea MS Office: ITLearning
E-Learning MS Office: Office Learning
Inainte de a posta un mesaj citeste: Reguli de utilizare a forum-ului de discutii
Alexx
Moderator
Moderator

Mesajde deltady » Sâm Oct 31, 2009 11:25 pm

Salut

Dar am mai multe pst-uri, si doar el are folderul Calendar si Mailboxul de pe server.
Acum tocmai ma uita ca la crearea unui fisier pst nou ....n-am folderul Calendar....si ma intrebam cum il pot insera(ca sa il si sterg apoi). Ai idee?
Oricum o sa incerc sa creez un nou pst si sa mut mesajele din cel cu Calendar...:)..e buna ideea!
Merci
Fişiere ataşate
calendar5.jpg
PST fara Calendar - Test
calendar5.jpg (33.24 KiB) Vizualizat de 138 ori
deltady

Mesajde deltady » Sâm Oct 31, 2009 11:35 pm

Am aflat cum se insereaza....ca orice nou Folder, alegand doar Calendar Items in loc de Mail and Post Items - vezi atasament.
Si asta se poate sterge intradevar...:)
Fişiere ataşate
calendar6.jpg
Adaugare calendar nou
calendar6.jpg (24.66 KiB) Vizualizat de 136 ori
deltady

Mesajde deltady » Lun Noi 02, 2009 12:24 am

Le-am mutat in alt pst nou, am inchis pst-ul vechi si acum am scapat de acel Calendar 2004.
Pacat ca nu exista si o metoda mai "ortodoxa"..:(. Cu ocazia cautarilor am gasit un program care elimina duplicatele din folderele outlook-ului(normale, calendar, contacte, etc). Se numeste ODIR(Outlook Duplicate Items Remover) si este freeware. Linkul este http://www.vaita.com/ODIR.asp
Poate va este de folos! Mai exista acolo si OsaSync care ofera posibilitatea de "sharing" si/sau sincronizare pe mai multe statii, pentru un pst.
Merci
deltady

Înapoi la Intrebari despre Outlook 2007