www.Cursuri-Excel.ro     www.Cursuri-Access.ro     www.Cursuri-Powerpoint.ro     www.Cursuri-Outlook.ro     www.Cursuri-Word.ro     www.CursuriProject.ro    

Durata unei melodii in cadrul unei prezentari

Informatii despre cum se utilizeaza Microsoft Powerpoint 2007. Slide-uri, Big impact, More impact, Presentation Skills, etc

Re: Durata unei melodii in cadrul unei prezentari

Mesajde Dr.Windows » Lun Feb 27, 2012 4:07 pm

Teoretic... nimic nu este imposibil... doar ca la cata programare trebuie sa apelezi cred ca e mult mai simplui sa te joci de-a DJ-ul intr-o alta aplicatie si apoi sa pui melodia in PowerPoint.

Sa nu uitam care este totusi rolul aplicatiei - PowerPoint - aceea de a face PREZENTARI de informatii, adaugand anumite elemente (muzica, poze, etc.) pentru a SUBLINIA anumite parti din acea prezentare.

Daca totusi vrei sa "aprofundezi" in aceasta directie, poti incepe de aici: Using the Windows Media Player Control with Microsoft Office si apoi ne povestesti si noua... ;)
Dr.Windows
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 4503
Membru din: Vin Iul 31, 2009 7:32 am

Re: Durata unei melodii in cadrul unei prezentari

Mesajde Dr.Word » Joi Ian 09, 2014 2:56 pm

lord1astarot scrie:Pot face in PowerPoint ca o anume melodie sa dureze un anumit numar de slide-uri, dupa care alta melodie un anume numar de slide-ri etc sau doar daca prelucrez initial melodiile cu alt program?

Da, se poate. Selectati primul slide din prima parte si ii asociati prima piesa, apoi slide-ul x (primul pentru piesa 2) si ii asociati piesa a doua.
Mai exista si varianta show-lui automatizat la care puteti stabili timpul de afisare a slide-urilor in functie de durata piesei muzicale.
durata piesa/nr slide-uri=durata afisare slide. apoi se procedeaza ca mai sus.
Dr. Word
MCT, MCTS
MOS Master Instructor
ITLearning
Dr.Word
Moderator
Moderator
 
Mesaje: 34
Membru din: Lun Sep 05, 2011 7:17 pm

Anterior

Înapoi la Intrebari despre Powerpoint 2007

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

Centrul de training si consultanta Dr. Excel activeaza de peste 15 ani pe piata serviciilor de instruire si certificare IT din Romania.

Contact


© 2018 Dr. Excel - Business Intelligence School - Citeste termeni si conditii