Durata unei melodii in cadrul unei prezentari

Informatii despre cum se utilizeaza Microsoft Powerpoint 2007. Slide-uri, Big impact, More impact, Presentation Skills, etc
Dr.Windows
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 4547
Membru din: Vin Iul 31, 2009 7:32 am

Re: Durata unei melodii in cadrul unei prezentari

Mesaj de Dr.Windows » Lun Feb 27, 2012 4:07 pm

Teoretic... nimic nu este imposibil... doar ca la cata programare trebuie sa apelezi cred ca e mult mai simplui sa te joci de-a DJ-ul intr-o alta aplicatie si apoi sa pui melodia in PowerPoint.

Sa nu uitam care este totusi rolul aplicatiei - PowerPoint - aceea de a face PREZENTARI de informatii, adaugand anumite elemente (muzica, poze, etc.) pentru a SUBLINIA anumite parti din acea prezentare.

Daca totusi vrei sa "aprofundezi" in aceasta directie, poti incepe de aici: Using the Windows Media Player Control with Microsoft Office si apoi ne povestesti si noua... ;)

Dr.Word
Moderator
Moderator
Mesaje: 34
Membru din: Lun Sep 05, 2011 7:17 pm

Re: Durata unei melodii in cadrul unei prezentari

Mesaj de Dr.Word » Joi Ian 09, 2014 2:56 pm

lord1astarot scrie:Pot face in PowerPoint ca o anume melodie sa dureze un anumit numar de slide-uri, dupa care alta melodie un anume numar de slide-ri etc sau doar daca prelucrez initial melodiile cu alt program?
Da, se poate. Selectati primul slide din prima parte si ii asociati prima piesa, apoi slide-ul x (primul pentru piesa 2) si ii asociati piesa a doua.
Mai exista si varianta show-lui automatizat la care puteti stabili timpul de afisare a slide-urilor in functie de durata piesei muzicale.
durata piesa/nr slide-uri=durata afisare slide. apoi se procedeaza ca mai sus.
Dr. Word
MCT, MCTS
MOS Master Instructor
ITLearning

Închis

Înapoi la “Intrebari despre Powerpoint 2007”