Viteza de introducere date

Informatii despre cum se utilizeaza Microsoft Access 2003. Baze de date, Interogari, Formulare, Rapoarte, etc

Viteza de introducere date

Mesajde krysty » Dum Iun 06, 2010 2:31 pm

Cum maresc viteza de introducere a unor valori numerice intr-un form, valori ce ultrior sunt calculate printr-un modul care genereaza valori standard (cele introduse sunt valori brute). E deranjant ca trece mai mult de 1 secunda pina ce pot introduce valoarea urmatoare>. Un aspect e ca baza provine din o alta baza la care s-au sters inregistrarile s-au modificat unele queries si s-au introdus inregistrari noi in tabela principala. Mersi
krysty

Re: Viteza de introducere date

Mesajde lucian » Lun Iun 07, 2010 10:28 am

Desi nu am inteles prea bine ce se intampla in problema ta... informatiile sunt oricum insuficiente... pentru ca intr-un form datele se introduc foarte repede chiar daca sunt numerice sau nu... important este ce se intampla in momentul in care acestea sunt introduse - daca se fac niste validari sau diverse calculari - si conteaza CAND anume se fac - la iesirea din camp, la fiecare tasta apasata.

Daca ai putea sa atasezi o mostra de baza de date cu acel form poate ne putem face o idee despre ce se intampla acolo...
lucian
Moderator
Moderator

Re: Viteza de introducere date

Mesajde Corvin » Lun Iun 07, 2010 4:53 pm

As putea adauga celor spuse de Lucian ca mai conteaza si daca aplicatia functioneaza sa nu in retea, nu in ultima instanta conteaza si faptul ca, formularele sunt sau nu legate direct de tabele, daca aplicatia este sau nu impartita in doua: front-end si back-end si lucrurile ar putea continua... ;)
Corvin

Înapoi la Intrebari despre Access 2003