Aplicatie CRM excel

trucuri, sfaturi si alte idei pentru imbunatatirea lucrului cu Excel

Re: Aplicatie CRM excel

Mesajde mariusc » Mar Mai 13, 2014 3:14 pm

Am modificat.
Multumesc mult.
mariusc
 
Mesaje: 266
Membru din: Vin Sep 28, 2012 6:24 pm

Re: Aplicatie CRM excel

Mesajde mariusc » Mar Mai 13, 2014 3:52 pm

Ma ajuti sa modific si in Organizations : Billing City cu Primary Email, te rog frumos?
mariusc
 
Mesaje: 266
Membru din: Vin Sep 28, 2012 6:24 pm

Re: Aplicatie CRM excel

Mesajde Catalin B. » Mar Mai 13, 2014 3:58 pm

Exact in acelasi sistem:
Trebuie sa inlocuiesti Denumirea coloanei din tabelul din foaia Organizations din :"Billing City" in "Primary Email", iar in cod, in modulul
GlobalsAndFilters, in FilterTool, inlocuieste :
"AllOrganizations[Billing City]" din ArrRng cu "AllOrganizations[Primary Email]" si
"Organizations[Billing City]" din ArrDest cu "Organizations[Primary Email]"
Probleme să fie, că soluţii se găsesc...
Catalin B.
Moderator
Moderator
 
Mesaje: 747
Membru din: Vin Sep 09, 2011 4:05 pm
Localitate: Iaşi

Re: Aplicatie CRM excel

Mesajde mariusc » Mar Mai 13, 2014 4:02 pm

Mersi - functioneaza.
mariusc
 
Mesaje: 266
Membru din: Vin Sep 28, 2012 6:24 pm

Re: Aplicatie CRM excel

Mesajde Catalin B. » Mar Mai 13, 2014 4:26 pm

Cred ca se poate modifica destul de usor aplicatia pentru a permite personalizarea campurilor, cu o foaie de configurare, in care sa alegi pur si simplu din casete cu liste cu data validation pentru a evita erori, ce coloane sa fie afisate in modulele respective. (iar codul sa preia de acolo datele, ca sa nu mai fie necesara modificarea in cod). Dar cu siguranta vor apare alte probleme, unele campuri trebuie sa fie fixe pentru ca sunt obligatorii, altfel nu vor lucra celelalte facilitati.
Cand o sa am timp, o sa identific ce campuri pot fi personalizate, si sa fac o pagina de personalizare...
Probleme să fie, că soluţii se găsesc...
Catalin B.
Moderator
Moderator
 
Mesaje: 747
Membru din: Vin Sep 09, 2011 4:05 pm
Localitate: Iaşi

Re: Aplicatie CRM excel

Mesajde Catalin B. » Vin Mai 16, 2014 5:29 pm

Am gasit timp si pentru personalizarea campurilor afisate.
Anexez aceasta versiune, se poate reafisa manual foaia ascunsa Configuration, sau , din Home Page, se apasa: Go to Configuration Page.
Foaia Configuration este protejata, dar fara parola, pentru a nu permite modificarea campurilor obligatorii.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Probleme să fie, că soluţii se găsesc...
Catalin B.
Moderator
Moderator
 
Mesaje: 747
Membru din: Vin Sep 09, 2011 4:05 pm
Localitate: Iaşi

Re: Aplicatie CRM excel

Mesajde Bejenaru Cornel » Vin Mai 16, 2014 9:23 pm

Off, nu ma pricep la VBA ! imi da mesaj ca nu suporta pe 64... vrea pe 32 si habar nu am sa modific... se poate rezolva ceva in sensul asta? pare interesant fisierul ascuns in spatele erorii mele! Multumesc anticipat.
Faceti excel, nu razboi! :)
Bejenaru Cornel
 
Mesaje: 86
Membru din: Joi Feb 07, 2013 4:27 pm

Re: Aplicatie CRM excel

Mesajde Catalin B. » Sâm Mai 17, 2014 5:55 am

Ce versiune de office folosesti? Un print screen la acea eroare ar fi fost util. Aplicatia functioneaza in office 2007, 2010, si 2013. Versiunile testate de office 2007 si 2010 sunt instalate pe 32, iar 2013 e instalat pe win 8, pe 64, deci nu ar trebui sa fie probleme. Sigur nu functioneaza in versiunea de office 2003, nici nu merita efortul, din punctul meu de vedere merita instalata o versiune de la 2010 in sus.
Probleme să fie, că soluţii se găsesc...
Catalin B.
Moderator
Moderator
 
Mesaje: 747
Membru din: Vin Sep 09, 2011 4:05 pm
Localitate: Iaşi

Re: Aplicatie CRM excel

Mesajde Bejenaru Cornel » Sâm Mai 17, 2014 6:38 am

Buna dimineata! Scuze...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Faceti excel, nu razboi! :)
Bejenaru Cornel
 
Mesaje: 86
Membru din: Joi Feb 07, 2013 4:27 pm

Re: Aplicatie CRM excel

Mesajde Catalin B. » Dum Mai 18, 2014 6:52 am

Intr-adevar, se pare ca incepand cu Win 7 si Office 64, Microsoft a schimbat si sintaxa API statements. Uite ca de asta nu m-am lovit inca, dar se pare ca e un inceput in toate. Ar trebui sa iau la rand toate declararile de functii si sa le rescriu daca sistemul e pe 64. O sa fac si asta, dar cu timpul stau cam prost :) , trebuie sa-mi instalez si o masina virtuala pe 64 ca sa testez aplicatia.
Oricum, majoritatea specialistilor recomanda office 32, nu office 64, tocmai din acest motiv, pentru ca multe aplicatii, inclusiv add-in-uri office, nu functioneaza in 64, un avantaj important al excel pe 64 este ca lucreaza bine cu seturi mari de date, problema e ca un utilizator obisnuit se descurca la fel de bine pe 32 :) .
Partea buna e ca acele functii nu sunt folosite in versiunea asta, asa ca le-am eliminat complet. Singura functie care era utila, era pentru afisarea formularelor pe tot ecranul.
Sper sa poti folosi versiunea anexata in 64.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Probleme să fie, că soluţii se găsesc...
Catalin B.
Moderator
Moderator
 
Mesaje: 747
Membru din: Vin Sep 09, 2011 4:05 pm
Localitate: Iaşi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Tips and Tricks Excel

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron