TimeRecorder

Ce este nou in Microsoft Excel 2013?
Informatii despre cum se utilizeaza Microsoft Excel 2013
Calcule, Formule, Functii, Tabele pivot, Analiza datelor, etc

TimeRecorder

Mesajde gabisim » Sâm Sep 30, 2017 12:57 pm

Buna ziua am o problema nu reusesc sa-mi arate in celulele :
N9 = Cod fiscal
N11= Adresa
N15= E_mai
Cind aleg din ComboBox1 (Firma respectiva ) sa-mi arate si celelante date in celulele respectve.
Am incercat cu formula aceasta si nu imi da =IF(ISBLANK(Nume1);" ";VLOOKUP(Nume1;Firma1;MATCH(Firme!$D$3;Firme!$1:$1;0);FALSE))
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
gabisim
 
Mesaje: 143
Membru din: Vin Mai 06, 2016 4:11 pm

Re: TimeRecorder

Mesajde Nills » Sâm Sep 30, 2017 2:02 pm

Am incercat cu formula aceasta si nu imi da =IF(ISBLANK(Nume1);" ";VLOOKUP(Nume1;Firma1;MATCH(Firme!$D$3;Firme!$1:$1;0);FALSE))


In formula Vlookup ai ca range Firma1 (care este defapt o portiune din coloana A)
Selecteaza A1:D100 si in NameManager creaza DateFirme apoi formula cu Vlookup din N9 va fi :

=IF(ISBLANK(Nume1);" ";VLOOKUP($N$7;DateFirme;MATCH($J$9;Firme!$1:$1;0);FALSE)) apoi

pentru N11 in loc de $J$9 vei pune $J$11 si tot asa...
I don't care what you think of me! Unless you think I'm awesome – in which case, you're right! Carry on :D
Nills
 
Mesaje: 187
Membru din: Sâm Ian 23, 2016 11:24 am

Re: TimeRecorder

Mesajde gabisim » Sâm Sep 30, 2017 4:08 pm

Multumesc dn Nills.
Acum ma confrunt cu alta problema la adaugare firma imi arata eroare.
Pina acum nu mia aratat.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
gabisim
 
Mesaje: 143
Membru din: Vin Mai 06, 2016 4:11 pm

Re: TimeRecorder

Mesajde Nills » Sâm Sep 30, 2017 7:27 pm

Eeeee nu arata...

Corecteaza in cod. Foaia se numeste FIRME iar in cod ai scris FIRMA

Private Sub btnAdauga_FirmaNoua_Click()
On Error GoTo err

'Determina primul rand gol
Row = Worksheets("Firma").Range("A65535").End(xlUp).Row + 1
'scrie valorile pe fiecare coloana
With ThisWorkbook.Worksheets("Firma")
......
......
I don't care what you think of me! Unless you think I'm awesome – in which case, you're right! Carry on :D
Nills
 
Mesaje: 187
Membru din: Sâm Ian 23, 2016 11:24 am

Re: TimeRecorder

Mesajde gabisim » Sâm Sep 30, 2017 8:03 pm

Multumesc mult pentru ajutor .
O seara Buna
gabisim
 
Mesaje: 143
Membru din: Vin Mai 06, 2016 4:11 pm

Re: TimeRecorder

Mesajde gabisim » Dum Oct 08, 2017 7:33 pm

Buna seara
Am o rugaminte ma poate ajuta cineva cu butonul Modifica (Recunosc Formula nu este a mea) am adaptato si nu stiu cum sa fac sa-mi apara sa pot modifica.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
gabisim
 
Mesaje: 143
Membru din: Vin Mai 06, 2016 4:11 pm

Re: TimeRecorder

Mesajde Nills » Dum Oct 08, 2017 11:00 pm

Recunosc Formula nu este a mea

Care formula?
am adaptato si nu stiu cum sa fac sa-mi apara sa pot modifica.

Ce sa-ti apara? Sa poti modifica CE?, UNDE?
Ti s-a mai spus! Ca sa te putem ajuta, trebuie sa explici exact ce doresti, nu sa "plantezi" un fisier si noi sa incercam sa deducem ce doresti.
Ti s-a mai spus! Nu mai tot incerca sa faci anumite coduri "sa mearga" ci mai bine invata cum sa creezi acele coduri, altfel nu o sa inveti niciodata, daca nu intelegi cum fac si ce fac acele coduri.
I don't care what you think of me! Unless you think I'm awesome – in which case, you're right! Carry on :D
Nills
 
Mesaje: 187
Membru din: Sâm Ian 23, 2016 11:24 am


Înapoi la Intrebari despre Excel 2013

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron