Bogdan
Tarla
Lucian
Constantin
Cezar
Barbu
Alina
Stanculescu
Andrei
Neagu
Teodor
Darabeanu
Valy
Greavu

Cursuri Crystal Reports


Cursuri Crystal Reports

Business Intelligence (BI)

Despre Cystal Reports

Crystal Reports este unul dintre cele mai puternice programe de raportare de pe piata.

Compania SAP, dezvoltatorul suitei de programe Crystal Reports and Server, lanseaza pe piata frecvent versiuni noi, imbunatatite cu o serie de facilitati ce dau valoare instrumentelor de raportare din cadrul companiilor. Crystal Reports reprezinta un instrument de raportare independent de sursa de date, cu alte cuvinte el permite manipularea datelor din cele mai importante SGBD-uri aflate pe piata la ora actuala: SqL Server, Oracle, DB2, etc

-Rapoartele sunt esentiale pentru comunicarea intre oameni si afacerea lor, pentru comunicarea cu parteneri si clienti. Construit pe baza a 15 ani de experienta in domeniu, Crystal Reports continua traditia de excelenta si inovare in raportare pentru clientii noi sau existenti. Crystal ofera un set complet de functionalitati noi pentru utilizatorii din mediul de afaceri, proiectantii de rapoarte si dezvoltatorii de aplicatii.

Audienta
Cursurile ITLearning - Crystal Reports sunt adresate tuturor celor ce doresc sa realizeze solutii de raportare, independente de sursele de date:
-utilizatorilor obisnuiti
-power user-ilor (cunosc SQL-ANSI)
-programatorilor de aplicatii si de baze de date (cunosc un limbaj de programare de nivel inalt cum ar fi VB.NET / cunosc un limbaj de programare la nivel de server baza de date cum ar fi T-SQL sau PL/SQL)
Cursuri Crystal Reports