Bogdan
Tarla
Lucian
Constantin
Cezar
Barbu
Alina
Stanculescu
Andrei
Neagu
Teodor
Darabeanu
Valy
Greavu

Sumar Cursuri Microsoft Office


Sigla ITLearning

ITLearning este singurul furnizor de servicii profesionale de training (cursuri) si consultanta in utilizarea suitei Microsoft Office (Excel, Access, Powerpoint, Outlook, Word, Project) care adreseaza modelul B2B, oferind instruire in clasa si acces la materiale aditionale (post instruire): video tutoriale si materiale de training de top (unice in Europa)

 

Lista de cursuri Microsoft Office IT Learning:

 

Cursuri Excel

Cursuri Excel

Cursuri Powerpoint

Cursuri Pwerpoint

Cursuri Outlook

Cursuri OutlookCursuri Access

Cursuri AccessCursuri Word

Cursuri WordCursuri Project

Cursuri ProjectCursuri Visio

Cursuri VisioCursuri Publisher

Cursuri PublisherCursuri Onenote

Cursuri Onenote

 

TOATE Cursurile DESCHISE programate in perioada urmatoare:

Descarcati brosura centrului de training si consultanta ITLearning

Brosura cursului in format PDF

 

 

Cine suntem (prezentare centru in format flash)?


Recomandare Microsoft Romania


Echipa IT Learning

DrExcel  DrExcel

DrPowerpoint DrPowerpoint

Despre cursurile ITLearning

Dinamismul unui domeniu precum Tehnologia Informatiei cere oameni la fel de dinamici, mereu la curent cu noul, continuu instruiti. Doar aceia care tin pasul cu tehnologia in evolutie, vor evolua si vor performa.

Cursurile ITLearning va ofera posibilitatea de a fi permanent conectati la cea mai actuala sursa de informatie de specialitate: informatia care conteaza.

Conex cu serviciile de training de specialitate , la ITLearning veti beneficia de consulting, tutoring si mentoring intr-o formula care asigura succesul pregatirii dumneavoastra: Instruirea prin cursuri personalizate , adaptate nevoilor, ritmului si obiectivelor dumneavoastra.

Adresate indeosebi companiilor, conform conceptului B2B, serviciile de training si consultanta ITLearning sunt oferite si la sediul clientului, oriunde in tara, cu avantajul unor costuri minime, atat datorita ramanerii personalului dvs. in companie pe perioada instruirii, aproape de activitatea curenta a acesteia, precum si cu avantajul major adus de atmosfera de team-building in care se desfasoara instruirea.

De ce ITLearning?

sigla MVPMotivul nr. 1: Pentru ca avem trainerii cei mai valorosi din Romania, cu cele mai noi certificari si credentiale internationale (Microsoft Office Specialist Instructor, Microsoft Certified Trainer, ECDL, etc), in frunte cu Bogdan Tarla (alias Dr.Excel) singurul MVP Microsoft Office din Romania.

 

 


Microsoft MVP Excel (2006 - prezent)


Microsoft Certified Trainer (2001 -prezent)

MOS logo


Microsoft Office Instructor

IC3 logo


IC3 Instructor

ECDL logo


Instructor ECDL (din anul 2003)

CNFPA logo

Instructor CNFPA

 

Echipa IT Learning este una dinamica, formata din specialisti entuziasti cu peste 10 ani de experienta in livrarea de training de specialitate cu imediata aplicabilitate in viata reala, cu sute de cursuri in palmares.

Fondatori ai comunitatii Microsoft Office din Romania
, detinatori ai celor mai recente certificari si credentiale, prezenti an de an la conferinte si sesiuni internationale “train the trainers”, specialistii ITLearning sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi doar instruirea care conteaza..

 

Echipa IT Learning

Bogdan Tarla - DrExcel.ro Lucian Constantin - DrWindows.ro Cezar Barbu - DrAutocad.ro Alina Stanculescu - DrPowerpoint.ro Andrei Neagu - DrSQL Teodor Darabaneanu - DrProject.ro Valy Greavu - Sharepoint Expert

 

Leader-ul Echipei IT Learning este Bogdan Tarla, primul si singurul MVP pentru Romania cu competenta Excel si unul din speaker-ii prezenti constant la evenimentele anuale organizate de Microsoft Romania (MSDN Briefing si Technet ) sau cele exceptionale organizate cu prilejul lansarii de noi produse 


Office-Learning PortalMotivul nr. 2: Pentru ca detinem cele mai moderne materiale de curs din Romania, mii de lectii interactive postate pe cel mai puternic portal de training interactiv Microsoft Office din Centrul si Estul Europei

 

 


logo officespecialistMotivul nr. 3: Sute de tutoriale video/webcast-uri postate pe portalul Comunitatii Microsoft Office din Romanialogo dr.excel
Motivul nr. 4: Pentru ca administram cele mai puternice comunitati Microsoft Office din Romania: www.DrExcel.ro (mii si mii de intrebari si raspunsuri pe teme de Excel) si www.OfficeSpecialist.ro (comunitatea Microsoft Office din Romania)


Motivul nr. 5: Pentru ca avem cea mai mare experienta privind sustinerea cursurilor oficiale Microsoft Office din Romania (sute de cursuri livrate pentru companii romanesti si multinationale din toata tara) :

 


Recomandare Microsoft
Logo Eon

Recomandare E-on
Logo Unicredit
Recomandare Renault
Logo Unicredit
Recomandare Unicredit

Recomandare BCR Asigurari

Recomandare Alpha Bank

Recomandare Siemens

Logo Petrom

Logo Vodafone

 

IT LearningMotivul nr. 6: Pentru ca detinem cele mai puternice brand-uri in materie de training/consultanta Microsoft Office din Romania:

 

Dr.Access logo
Dr.Powerpoint logo Dr.Outlook logo
Dr.Word logo Dr.Project logo
Dr.VB logo Dr.Windows logo

 

Contact

Contact

Recomandare Microsoft Romania

Oferta IT Learning se adreseaza tuturor celor care doresc sa se perfectioneze prin cursuri personalizate.


 

 
Daca va doriti un training customizat, livrat conform nevoilor dvs. de instruire, in perspectiva cresterii expertizei si atingerii obiectivelor propuse, IT Learning este cea mai potrivita alegere.

Companiile si persoanele fizice interesate de serviciile noastre ne pot scrie la adresa: office@itlearning.ro

Obtineti mai multe informatii despre oferta noastra de cursuri: 

Telefon fix:       0314.334.356 ; 0371.356.059 

Telefon mobil : 0787.692.238

Fax:                   0371.602.780

Locatie Centru de Training : Sos. Mihai Bravu nr. 255, Etaj 1, Sector 3, Bucuresti 

 

Va asteptam!