Bogdan
Tarla
Lucian
Constantin
Cezar
Barbu
Alina
Stanculescu
Andrei
Neagu
Teodor
Darabeanu
Valy
Greavu

Despre ITLearning


Centrul de training si consultanta ITLearning activeaza de peste 10 ani pe piata serviciilor de instruire si certificare IT din Romania. 


 

IT Learning are o expunere deosebita in mediul utilizatorilor Microsoft Office din Romania, atat al end-userilor, dar mai ales al power-userilor, datorita (in special) suportului tehnic datorat Comunitatii ITLearning , care are in prezent peste 10.000 de membri activi, contribuitori la dezvoltarea acesteia cu peste 100.000 de intrebari si raspunsuri, pe diferite subiecte de interes din suita Microsoft Office, oferind solutii tuturor problemelor aparute in utilizarea acestei suite de aplicatii, atat acasa, dar mai ales la birou.

IT Learning a adaugat permanent acestei expertize noi valente, adresandu-se in prezent IT Professionals pentru diverse tehnologii si platforme IT, precum si tehnicienilor si inginerilor proiectanti care utilizeaza programele CAD (AutoCAD, Inventor, 3D StudioMax, ZWCAD, CATIA), avand ca principal obiectiv transferul cunostintelor si abilitatilor esentiale, livrate pe baza curiculei oficiale, adaptate background-ului cursantilor, in scopul aplicarii lor in practica, pentru rezolvarea problemelor tehnice din viata reala, finalizate cu certificarea IT Pro, recunoscuta international.

 


 

 

Primind de la majoritatea absolventilor un feedback excelent, mizam pe revenirea fiecarui client multumit, sau cel putin pe recomandarea pe care acesta ne-o va face potentialilor clienti, fapt pentru care ne exprimam anticipat gratitudinea, asigurandu-va de cresterea continua a expertizei tehnice a echipei noastre de specialisti, pentru a va indruma in alegerea track-ului optim de pregatire, a va instrui pentru atingerea obiectivelor propuse si a va acorda consultanta in vederea sustinerii cu succes a examenelor de certificare, avand acelasi  obiectiv comun: succesul dvs. in cariera.

 

Certificat IT Learning

 

 

Lista Acreditari si Competente - IT Learning:

I.   Partener Autorizat Microsoft-Silver Learning
II.  PEARSON VUE AUTHORIZED TEST CENTER
III. Centru de Testare Acreditat ECDL
IV. CERTIPORT Testing Center
V.  Kryterion Authorized Testing Center
VI. Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)

I. Partener Autorizat Microsoft-Silver Learning
Competența Silver Learning , acordata de Microsoft centrului de training IT Learning, in calitatea sa de Partener Autorizat Microsoft, reprezinta proba definitorie de recunoastere a expertizei tehnice, experienței și commitment-ului in respectarea standardelor de instruire impuse la nivel international, pe baza certificarilor echipei de traineri si experti-consultanti, pentru cele mai noi tehnologii Microsoft.
Absolventii cursurilor oficiale Microsoft, sustinute doar de traineri certificati (MCT), utilizand exclusiv suportul de curs oficial (MOC), editat de Microsoft, primesc diplome emise de Microsoft, recunoscute international.

Microsoft SIlver

 

 

 

 

II. PEARSON VUE AUTHORIZED TEST CENTER

IT Learning este acreditat "Pearson Virtual University Enterprises (VUE) Authorized test center" pentru testarea competentelor in IT, si nu numai, recunoscute international.

Examenele de certificare disponibile la IT Learning prin Pearson VUE, in cadrul parteneriatului cu acesta cuprind, pe langa lista completa de examene furnizate de cei mai cunoscuti provideri IT (Microsoft, Cisco, Oracle, Check Point, Citrix, EXIN, CompTIA etc.) si examene din medii academice si profesionale din cele mai diverse, care atesta standardul si expertiza profesionala a candidatilor nostri.

Extras din regulamentul de functionare al centrului de testare Pearson VUE - IT learning :

Examenele sunt disponibile in limba engleza, sau într-o limba de circulatie internationala, programandu-se la cerere, cu minim 2 zile inainte de ziua/ora stabilita pentru sustinerea examenului, in functie de orarul si disponibilitatea locurilor in sala de testare IT Learning, care dispune de 6 statii de testare acreditate.

In functie de specificul examenului si providerul acestuia, durata, formatul si numarul de intrebari difera de la examen la examen; gasiti detalii pe site-ul fiecarui provider.

Programul de examinare in centrul de testare IT Learning este de Luni pana Vineri, intre orele 9.00 – 16.00, in limita locurilor disponibile; pentru a va rezerva un loc in sala de testare la data/ora dorite, va recomandam programarea examenului cu cel putin o saptamana inainte;

Plata examenului solicitat se face in avans cu cel putin 2 zile lucratoare inainte de ziua sustinerii examenului, prin virament bancar sau cash, la sediul nostru; Daca inscrierea la examen se face de catre candidat direct pe site-ul VUE, plata se poate face prin credit card;

Anularea sau reprogramarea unui examen trebuie anuntata centrului nostru de testare cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar riscandu-se pierderea dreptului de resustinere sau de recuperare a c/v platite.

In ziua sustinerii examenului, candidatul trebuie sa se prezinte cu cel putin 15 minute inainte de ora stabilita pentru inceperea examenului, avand asupra sa cel putin doua acte de identitate valide, ambele purtand semnatura titularului, dintre care cel putin unul cu fotografia acestuia ( ex. CI, pasaport, permis de conducere, livret militar, carnet de student sau legitimatie de serviciu vizate la zi).

N.B. Pentru inscrierea la oricare dintre examenele disponibile va rugam sa ne contactati fie telefonic, la numerele: +4.021.659 69 39, Mobil:+4 0787 692 238, fie prin e-mail la adresa office@itlearning.ro.

Lista completa a examenelor disponibile prin Pearson VUE Test Center (in ordine alfabetica)

 

III. IT Learning este Centru de Testare Acreditat ECDL

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit standard de certificare a abilitatilor de utilizare a computerului, recunoscut la nivel international.
Permisul ECDL este folosit ºi recunoscut in 150 de tari  de catre companii de renume, in administratie sau de institutii de invatamant de prestigiu. in afara Europei, programul este denumit International Computer Driving Licence (ICDL).

Valabilitatea Permisului ECDL

Permisul ECDL obtinut in Romania este valabil in oricare tara din lume in care este recunoscut standardul ECDL/ICDL.
Permisul ECDL nu are limita de valabilitate in timp, competentele digitale fiind certificate pe viata, in conformitate cu programele analitice aferente fiecarui modul, aflate in vigoare la momentul sustinerii examinarii.

Cui se adreseaza certificarile ECDL?

Tinerii, elevii, studentii, functionarii publici sau angajatii  in companii iși pot dovedi abilitatile IT prin intermediul certificarilor ECDL.
Nu exista limita de varsta pentru inscrierea in programul de certificare ECDL.

Avantaje ECDL 

Un CV este 100% complet cu ECDL
Permisul ECDL deschide noi oportunitati pentru a obtine un loc de munca mai bun, imbunatateste perspectivele de promovare in cariera și scade probabilitatea de a pierde o oferta de serviciu.
ECDL deschide noi oportunitati pentru a obtine o bursa in strainatate.
Competentele digitale dovedite cu ECDL pot fi o cerinta pentru accesarea programelor de studii liceale sau universitare din alte tari.
Studentii iși pot echivala diverse cursuri de informatica sau birotica cu Permisul ECDL la anumite universitati.

Elevii care detin Permisul ECDL PROFIL BAC iși pot echivala proba de Competente digitale din cadrul Examenului de Bacalaureat National. Nivelul de competenta digitala pe diploma de Bacalaureat va fi:
- “utilizator avansat”, pentru candidatii care au obtinut Permisul ECDL PROFIL START BAC
- “utilizator experimentat”, pentru candidatii care au obtinut Permisul ECDL PROFIL BAC

Programa pentru obtinerea Permisului ECDL PROFIL BAC corespunde materiei pe care elevii de liceu o parcurg in cadrul orelor de TIC din programa școlara pentru clasele a IX-a și a X-a. Astfel, liceenii pot sa se pregateasca chiar in cadrul orelor de la școala pentru obtinerea unei certificari cu recunoaștere internationala.

Cadrele didactice din invatamantul preuniversitar care detin Permisul ECDL pot beneficia de credite profesionale transferabile.

Module ECDL

Testare: online, cu afiºarea rezultatelor in timp real
Aplicatii: Windows 7 / 8; MS Office 2007/2010/2013/2016
Simulari disponibile: online

Profilul ECDL

Profilul ECDL al candidatului incepe sa se creeze inca de la promovarea cu succes a unui singur modul ECDL.
Fiecare modul ECDL poate fi combinat cu alte module astfel incat sa satisfaca cerintele personale sau profesionale ale candidatului.
Profilul  ECDL nu expira ºi poate fi dezvoltat continuu pe intreg parcursul vietii.
Candidatul iºi poate dezvolta permanent Profilul ECDL,  obtinand noi certificari ECDL.

Certificari ECDL

Programele analitice ECDL aferente fiecarui tip de certificare ECDL sunt disponibile pe www.ecdl.ro .

ECDL PROFIL
Pentru a tine pasul atat cu cererea proprie candidatului de a se certifica pe competente ºi arii de cunoºtinte specifice, cat ºi cu schimbarea generala in ceea ce priveºte modalitatea in care acum sunt dobandite aptitudini ºi competente de-a lungul intregii vieti, a fost creata Certificarea ECDL PROFIL.

ECDL PROFIL reprezinta un modul sau o grupare specifica de module, combinate in acord cu nevoile individuale. in cadrul fiecarui ECDL PROFIL, fiecare modul este considerat a fi o unitate de certificare de sine statatoare.
Permisul ECDL PROFIL se poate obtine in urma promovarii oricarui modul sau a mai multor module ECDL combinate in functie de profilul de certificare necesar candidatului.

ECDL START este o certificare constituita din 4 module separate, ce acopera competentele ºi ariile de cunoaºtere IT cheie: Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text, Calcul tabelar.                     

ECDL STANDARD  este certificarea careia ii corespund 7 module ECDL ºi care se constituie din cele patru module ECDL Start plus trei module aditionale la alegere, astfel incat sa se dezvolte ºi sa se certifice competenta digitala.
Cele 3 module aditionale pot fi alese dintre urmatoarele module ECDL Intermediar:
Prezentari, Baze de date, IT Security, Web Editing, Image Editing, 2D CAD*.
*AutoCAD/ AutoCAD LT/Solid Edge; Testare: manuala; Simulari disponibile: manual

ECDL AVANSAT ofera cunostintele necesare certificarii la un nivel superior in utilizarea unor aplicatii specifice pe modulele: Editare de text Avansat, Calcul tabelar Avansat, Baze de date Avansat, Prezentari Avansat.

Cate un permis ECDL AVANSAT se obtine dupa promovarea fiecarui modul ECDL Avansat.
ECDL EXPERT se obtine prin promovarea ºi certificarea oricaror 3 module ECDL Avansat.

ECDL PROFIL DIDACTIC se adreseaza cadrelor didactice care, detinand acest permis,  doresc sa beneficieze de oportunitatea obtinerii unui numar de credite profesionale transferabile. Permisul ECDL PROFIL DIDACTIC se obtine in urma promovarii a
6 module fixe obligatorii: Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text, Calcul tabelar, Baze de date, Prezentari.

ECDL PROFIL FIN este recomandat de Institutul Bancar Roman, sub egida Asociatiei Romane a Bancilor ºi Bancii Nationale a Romaniei  ºi a fost dezvoltat prin gruparea specifica a modulelor ECDL, combinate in acord cu nevoile individuale de lucru in domeniul financiar-bancar, in doua variante:
Profil ECDL FIN STANDARD: Instrumente Online, Editare text, Calcul tabelar ºi Prezentari.
Profil ECDL FIN PROFESIONAL: Editare text, Calcul tabelar Avansat, Prezentari ºi IT Security.

Modulul ECDL 3D Printing - endorsed by ECDL Foundation - este dezvoltat de ECDL ROMANIA ºi se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa dobandeasca cunoștinte de baza in domeniul tehnologiilor de imprimare 3D și sa iși certifice competentele de imprimare 3D la standard international.
Modulul se adreseaza de asemenea și persoanelor care lucreaza in acest domeniu și care doresc sa iși certifice competentele de imprimare 3D existente.

Profilul ECDL pentru BAC
Certificarile ECDL PROFIL START BAC ºi  ECDL PROFIL BAC se adreseaza elevilor care, pe langa dezvoltarea portofoliului personal,  doresc sa echivaleze proba de competente digitale din cadrul Bacalaureatului. 
Permisele ECDL PROFIL BAC au aceeaºi recunoaºtere internationala ºi valabilitate nelimitata ca oricare alt tip de certificare ECDL.

Permisul ECDL PROFIL START BAC se obtine in urma promovarii a 4 module fixe obligatorii:
Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text, Calcul tabelar.

Permisul ECDL PROFIL BAC se obtine in urma promovarii a 6 module fixe obligatorii:
Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text, Calcul tabelar, Baze de date, Prezentari.

Testare: online, cu afiºarea rezultatelor in timp real
Aplicatii: Windows 7 / 8; MS Office 2007/2010/2013/2016
Simulari disponibile: online

Cum se echivaleaza proba de Competente digitale la Bacalaureat

Nivelul de competenta digitala pe diploma de Bacalaureat va fi:
“utilizator avansat”, pentru candidatii care au obtinut Permisul ECDL PROFIL START BAC
“utilizator experimentat”, pentru candidatii care au obtinut Permisul ECDL PROFIL BAC

Inscrierea ECDL
Va puteti inscrie in programul ECDL in orice moment pe www.ecdl.ro prin completarea Formularului de inregistrare ºi achizitionand apoi o Serie unica de inscriere ECDL.

Durata obtinerii certificarii ECDL
Perioada de obtinere a unei certificari ECDL depinde de tipul de certificare ales, de nivelul de competenta al fiecarui candidat ºi de nevoia de a urma sau nu cursuri in vederea sustinerii acestor examene.

Candidatii nu au obligatia de a urma un curs de pregatire inainte de a se inscrie in programul de certificare ECDL și de a sustine examenele.
Pentru pregatire, solicitati simulari ECDL catre Centrul de Testare ECDL la care v-ati inscris.

Certificarea ECDL

Dupa promovarea tuturor examenelor aferente tipului de certificare ECDL ales, candidatul solicita Permisul ECDL corespunzator catre centrul de testare ECDL unde a finalizat examenele. Permisul ECDL este valabil pe o perioada nedeterminata.

Autenticitatea unui Permis ECDL se poate verifica contactand direct ECDL ROMANIA la adresa office@ecdl.ro sau prin accesarea Profilului ECDL Online.

Alegeti certificarea ECDL de care aveti nevoie și intrati in programul international de certificare a competentelor digitale!

IV. CERTIPORT Testing Center
IT Learning - Centru de training si evaluare a competentei in utilizarea aplicatiilor MS Office 2010/2013/2016 , structurata pe trei niveluri Core, Expert si Master – confera recunoasterea internationala a expertizei in lucrul de inalta performanta cu MS Office, tradusa prin beneficiile in planul eficacitatii si eficientei muncii cu acest pachet de aplicatii. Cursurile sunt sustinute de instructori certificati Microsoft ( Master Instructor) utilizand doar materiale de studiu originale, editate de Microsoft Press sau resursele online, create pe baza acestora, disponibile pe cel mai mare portal de e-learning din Romania  www.office-learning.ro 

MOS Testing IT Learning

 

 


V. IT Learning este acreditat “Kryterion Authorized Testing Center”,
oferind intreaga paleta de examene de certificare, recunosctute international, dintre care cele mai solicitate sunt:

1. IAPP pentru examene de certificare a securitatii informațiilor, pentru profesioniștii care gestioneazã și stocheaza date cu caracter confidential si/sau clasificate.Cele mai solicitate examene de certificare, disponibile in centrul nostru de testare sunt:

CIPP – Certified Information Privacy Professional
CIPM – Certified Information Privacy Manager
CIPT – Certified Information Privacy Technologist

Pentru lista completa a examenelor disponibile accesati site-ul: https://iapp.org/certify/programs/

2. Salesforce

Salesforce Certified Sales Cloud Consultant
Salesforce Certified Commerce Cloud Digital Developer
Salesforce Certified Platform App Builder
Salesforce Certified Administrator
Salesforce Certified Platform Developer

Pentru lista completa a examenelor disponibile accesati site-ul: http://certification.salesforce.com/

3. Magento

Magento Certified Developer
Magento Front End Developer Certification
Magento Certified Developer Plus
Magento Certified Solution Specialist
Magento Moderated Certification Study Group

Pentru lista completa a examenelor disponibile accesati site-ul: https://u.magento.com/certification

4. LinkedIn

LinkedIn Certified Professional Recruiter

Pentru lista completa a examenelor disponibile accesati site-ul https://certification.linkedin.com/

5. Genesys

Genesys Certified Voice Platform 8.5 Consultant
Genesys SIP Server 8 Consultant
Genesys Inbound Voice 8 Consultant

Pentru lista completa a examenelor disponibile accesati site-ul: http://www.genesys.com/in/services/genesys-university/certification

Reguli privind accesul la examenele centrului de testare Kryterion – IT Learning:

Programarea sustinerii examenului se face dupa achita acestuia, prin intermediul Webassesor, selectand Centrul de Testare IT Learning;

Ora de sustinere a examenului va fi aleasa de dvs., in urmatorul interval orar: Luni-Vineri  intre orele 09:00-17:00;

Limba de sustinere a examenului este Engleza;
In functie de tipul examenului, durata si numarul de intrebari difera (detalii pe site-ul providerului);

In ziua sustinerii examenului trebuie sa va prezentati la centrul nostru de testare cu cel putin 30 minute inainte de ora stabilita pentru deschiderea examenului, avand asupra dvs. cel putin doua acte de identitate valide, dintre care cel putin unul cu fotografia titularului;

Trebuie sa aveti asupra dvs. Codul de Autorizare aferent examenului, primit prin e-mail de la Kryterion, cu ajutorul caruia examenul va putea fi accesat de catre proctorii nostri.

N.B. Lista completa a examenelor oferite de Kryterion o gasiti pe site-ul https://www.kryteriononline.com/

VI. Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC):
In baza autorizatiilor nr. 0010047 / 2016, pentru programul "Specialist in domeniul proiectarii asistate de calculator", cod COR 251401 si 0011086 / 2017, pentru programul "Operator introducere validare si prelucrare date, cod COR 411301, emise de ANC, IT Learning acorda absolventilor acestor programe de specializare, certificate emise de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, care atesta nivelul de pregatire si abilitatile practice dobandite la finalul instruirii, singurele documente legale in baza carora se poate consemna in cartea de munca calificarea aferenta, conform Catalogului Ocupatiilor din Romania (COR)..

Autorizatie ANC

VII. Certificarea implementarii Sistemului de management al calitatii confor standardului SR EN ISO 9001: 2008

Obiectivul fundamental al IT Learning este satisfactia deplina a clientului.
Pentru atingerea acestui obiectiv, suntem angajati ferm in stabilirea si atingerea standardelor de calitate, capabile sa indeplineasca  exigentele si asteptarile clientilor nostri, conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001: 2008.
Prioritatile permanente in atingerea obiectivului declarat sunt reprezentate de profesionalismul si expertiza echipei de traineri-consultanti, livrarea de servicii conforme cu standardele de calitate impuse, identificarea si eliminarea neconformitatilor din activitatea companiei, instruirea si certificarea personalului tehnic conform celor mai noi tehnologii si proiectarea adecvata a tuturor proceselor administrative si tehnice, in scopul imbunatatiri continue a indicatorilor de calitate, respectand sintagma "Money back guarantee", formulata astfel: "Daca media nivelului de satisfactie a absolventilor, calculata pe baza notelor acordate de acestia in feadback, este sub 75 %, returnam  neconditionat contravaloarea serviciilor de instruire". 

 

 


Descarcati brosura centrului de training si consultanta ITLearning
Brosura IT Learning

Brosura cursului in format PDF

 

 

Prezentarea centrului IT Learning in format flash

 

De ce ITLearning?

sigla MVPMotivul nr. 1: Pentru ca avem trainerii cei mai valorosi din Romania, cu cele mai noi certificari si credentiale internationale (Microsoft Office Specialist Instructor, Microsoft Certified Trainer, ECDL, etc), in frunte cu Bogdan Tarla (alias Dr.Excel) singurul MVP Microsoft Office din Romania.

 

 


Microsoft MVP Excel (2006 - prezent)


Microsoft Certified Trainer (2001 -prezent)

MOS logo


Microsoft Office Instructor

IC3 logo


IC3 Instructor

ECDL logo


Instructor ECDL (din anul 2003)

CNFPA logo

Instructor CNFPA

 

Echipa IT Learning este una dinamica, formata din specialisti entuziasti cu peste 10 ani de experienta in livrarea de training de specialitate cu imediata aplicabilitate in viata reala, cu sute de cursuri in palmares.

Fondatori ai comunitatii Microsoft Office din Romania
, detinatori ai celor mai recente certificari si credentiale, prezenti an de an la conferinte si sesiuni internationale “train the trainers”, specialistii ITLearning sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi doar instruirea care conteaza..

 

Echipa IT Learning

Bogdan Tarla - DrExcel.ro Lucian Constantin - DrWindows.ro Cezar Barbu - DrAutocad.ro Alina Stanculescu - DrPowerpoint.ro Andrei Neagu - DrSQL Teodor Darabaneanu - DrProject.ro Valy Greavu - Sharepoint Expert

 

Leader-ul Echipei IT Learning este Bogdan Tarla, primul si singurul MVP pentru Romania cu competenta Excel si unul din speaker-ii prezenti constant la evenimentele anuale organizate de Microsoft Romania (MSDN Briefing si Technet ) sau cele exceptionale organizate cu prilejul lansarii de noi produse 


Office-Learning PortalMotivul nr. 2: Pentru ca detinem cele mai moderne materiale de curs din Romania, mii de lectii interactive postate pe cel mai puternic portal de training interactiv Microsoft Office din Centrul si Estul Europei

 

 


logo officespecialistMotivul nr. 3: Sute de tutoriale video/webcast-uri postate pe portalul Comunitatii Microsoft Office din Romanialogo dr.excel
Motivul nr. 4: Pentru ca administram cele mai puternice comunitati Microsoft Office din Romania: www.DrExcel.ro (mii si mii de intrebari si raspunsuri pe teme de Excel) si www.OfficeSpecialist.ro (comunitatea Microsoft Office din Romania)


Motivul nr. 5: Pentru ca avem cea mai mare experienta privind sustinerea cursurilor oficiale Microsoft Office din Romania (sute de cursuri livrate pentru companii romanesti si multinationale din toata tara) :

 


Recomandare Microsoft
Logo Eon

Recomandare E-on
Logo Unicredit
Recomandare Renault
Logo Unicredit
Recomandare Unicredit

Recomandare BCR Asigurari

Recomandare Alpha Bank

Recomandare Siemens

Logo Petrom

Logo Vodafone

 

IT LearningMotivul nr. 6: Pentru ca detinem cele mai puternice brand-uri in materie de training/consultanta Microsoft Office din Romania:

 

Dr.Access logo
Dr.Powerpoint logo Dr.Outlook logo
Dr.Word logo Dr.Project logo
Dr.VB logo Dr.Windows logo

 

Contact

Contact

Recomandare Microsoft Romania

Oferta IT Learning se adreseaza tuturor celor care doresc sa se perfectioneze prin cursuri personalizate.


 

 
Daca va doriti un training customizat, livrat conform nevoilor dvs. de instruire, in perspectiva cresterii expertizei si atingerii obiectivelor propuse, IT Learning este cea mai potrivita alegere.

Companiile si persoanele fizice interesate de serviciile noastre ne pot scrie la adresa: office@itlearning.ro

Obtineti mai multe informatii despre oferta noastra de cursuri: 

Telefon fix:       0314.334.356 ; 0371.356.059 

Telefon mobil : 0787.692.238

Fax:                   0371.602.780

Locatie Centru de Training : Sos. Mihai Bravu nr. 255, Etaj 1, Sector 3, Bucuresti 

 

Va asteptam!