Bogdan
Tarla
Lucian
Constantin
Cezar
Barbu
Alina
Stanculescu
Andrei
Neagu
Teodor
Darabeanu
Valy
Greavu

Despre ITLearning


Sigla ITLearningCentrul de training si consultanta ITLearning activeaza de peste 10 ani pe piata serviciilor de instruire din Romania.
IT Learning are o expunere deosebita la nivelul utilizatorilor Microsoft Office din Romania, atat a end-userilor, dar mai ales a power-userilor, datorita (in special) suportului tehnic datorat Comunitatii ITLearning , care are in prezent peste 10.000 de membri activi, contribuitori la dezvoltarea acesteia cu peste 50.000 de intrebari si raspunsuri, pe diferite subiecte de interes din suita Microsoft Office, oferind solutii tuturor problemelor cu care va confruntati in utilizarea acestei suite de aplicatii, atat acasa, dar mai ales la birou.

Logo Office-Learning.roITLearning este totodata primul centru de training in IT din Romania, care a introdus conceptul de "blended learning", combinand studiul in clasa, asistat de trainer (instructor-led course), cu cel online, in format e-learning, prin dezvoltarea celui mai amplu proiect de e-learning de tip interactiv din Centrul si Estul Europei (prin portalul www.Office-Learning.ro).


MOS LogoCursurile ITLearning va ofera unica posibilitate de a fi permanent conectati la cele mai diverse si inovatoare resurse de instruire de specialitate in IT.
Dinamismul unui domeniu precum Tehnologia Informatiei este sustinut de oameni la fel de dinamici, mereu la curent cu noul, continuu instruiti. Doar aceia care tin pasul cu tehnologia in evolutie, vor evolua si vor performa profesional.

 

Logo Dr.ExcelConex cu serviciile de training de specialitate la cele mai inalte standarde, ITLearning va ofera servicii de consulting, tutoring si mentoring intr-o formula care asigura succesul pregatirii dumneavoastra: Instruirea prin cursuri personalizate , adaptate nevoilor, ritmului si obiectivelor dumneavoastra, asigurate de cea mai tare echipa de instructori, certificati pe cele mai noi tehnologii, care au ca principal obiectiv pregatirea dvs. pentru a rezolva eficient si eficace orice problema in utilizarea Microsoft Office.

Tocmai pentru asta suntem mandri sa afirmam: "IT Learning, learning that matters." !


Descarcati brosura centrului de training si consultanta ITLearning
Cine suntem

Brosura cursului in format PDF

 

 

Prezentarea centrului IT Learning in format flash

 

De ce ITLearning?

sigla MVPMotivul nr. 1: Pentru ca avem trainerii cei mai valorosi din Romania, cu cele mai noi certificari si credentiale internationale (Microsoft Office Specialist Instructor, Microsoft Certified Trainer, ECDL, etc), in frunte cu Bogdan Tarla (alias Dr.Excel) singurul MVP Microsoft Office din Romania.

 

 


Microsoft MVP Excel (2006 - prezent)


Microsoft Certified Trainer (2001 -prezent)

MOS logo


Microsoft Office Instructor

IC3 logo


IC3 Instructor

ECDL logo


Instructor ECDL (din anul 2003)

CNFPA logo

Instructor CNFPA

 

Echipa IT Learning este una dinamica, formata din specialisti entuziasti cu peste 10 ani de experienta in livrarea de training de specialitate cu imediata aplicabilitate in viata reala, cu sute de cursuri in palmares.

Fondatori ai comunitatii Microsoft Office din Romania
, detinatori ai celor mai recente certificari si credentiale, prezenti an de an la conferinte si sesiuni internationale “train the trainers”, specialistii ITLearning sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi doar instruirea care conteaza..

 

Echipa IT Learning

Bogdan Tarla - DrExcel.ro Lucian Constantin - DrWindows.ro Cezar Barbu - DrAutocad.ro Alina Stanculescu - DrPowerpoint.ro Andrei Neagu - DrSQL Teodor Darabaneanu - DrProject.ro Valy Greavu - Sharepoint Expert

 

Leader-ul Echipei IT Learning este Bogdan Tarla, primul si singurul MVP pentru Romania cu competenta Excel si unul din speaker-ii prezenti constant la evenimentele anuale organizate de Microsoft Romania (MSDN Briefing si Technet ) sau cele exceptionale organizate cu prilejul lansarii de noi produse 


Office-Learning PortalMotivul nr. 2: Pentru ca detinem cele mai moderne materiale de curs din Romania, mii de lectii interactive postate pe cel mai puternic portal de training interactiv Microsoft Office din Centrul si Estul Europei

 

 


logo officespecialistMotivul nr. 3: Sute de tutoriale video/webcast-uri postate pe portalul Comunitatii Microsoft Office din Romanialogo dr.excel
Motivul nr. 4: Pentru ca administram cele mai puternice comunitati Microsoft Office din Romania: www.DrExcel.ro (mii si mii de intrebari si raspunsuri pe teme de Excel) si www.OfficeSpecialist.ro (comunitatea Microsoft Office din Romania)


Motivul nr. 5: Pentru ca avem cea mai mare experienta privind sustinerea cursurilor oficiale Microsoft Office din Romania (sute de cursuri livrate pentru companii romanesti si multinationale din toata tara) :

 


Recomandare Microsoft
Logo Eon

Recomandare E-on
Logo Unicredit
Recomandare Renault
Logo Unicredit
Recomandare Unicredit

Recomandare BCR Asigurari

Recomandare Alpha Bank

Recomandare Siemens

Logo Petrom

Logo Vodafone

 

IT LearningMotivul nr. 6: Pentru ca detinem cele mai puternice brand-uri in materie de training/consultanta Microsoft Office din Romania:

 

Dr.Access logo
Dr.Powerpoint logo Dr.Outlook logo
Dr.Word logo Dr.Project logo
Dr.VB logo Dr.Windows logo

 

Contact

Contact

Recomandare Microsoft Romania

Oferta IT Learning se adreseaza tuturor celor care doresc sa se perfectioneze prin cursuri personalizate.


 

 
Daca va doriti un training customizat, livrat conform nevoilor dvs. de instruire, in perspectiva cresterii expertizei si atingerii obiectivelor propuse, IT Learning este cea mai potrivita alegere.

Companiile si persoanele fizice interesate de serviciile noastre ne pot scrie la adresa: office@itlearning.ro

Obtineti mai multe informatii despre oferta noastra de cursuri: 

Telefon fix:       021.659.69.39; 0371.356.059 

Telefon mobil : 0787.692.238

Fax:                   0371.602.780

Locatie Centru de Training : Strada Olari, Nr 7A, Etaj 4, Sector 2, Bucuresti 

 

Va asteptam!