Bogdan
Tarla
Lucian
Constantin
Cezar
Barbu
Alina
Stanculescu
Andrei
Neagu
Teodor
Darabeanu
Valy
Greavu

Despre ITLearning


Centrul de training si consultanta ITLearning activeaza de peste 10 ani pe piata serviciilor de instruire si certificare IT din Romania. 


 

IT Learning are o expunere deosebita in mediul utilizatorilor Microsoft Office din Romania, atat al end-userilor, dar mai ales al power-userilor, datorita (in special) suportului tehnic datorat Comunitatii ITLearning , care are in prezent peste 10.000 de membri activi, contribuitori la dezvoltarea acesteia cu peste 100.000 de intrebari si raspunsuri, pe diferite subiecte de interes din suita Microsoft Office, oferind solutii tuturor problemelor aparute in utilizarea acestei suite de aplicatii, atat acasa, dar mai ales la birou.

IT Learning a adaugat permanent acestei expertize noi valente, adresandu-se in prezent IT Professionals pentru diverse tehnologii si platforme IT, precum si tehnicienilor si inginerilor proiectanti care utilizeaza programele CAD (AutoCAD, Inventor, 3D StudioMax, ZWCAD, CATIA), avand ca principal obiectiv transferul cunostintelor si abilitatilor esentiale, livrate pe baza curiculei oficiale, adaptate background-ului cursantilor, in scopul aplicarii lor in practica, pentru rezolvarea problemelor tehnice din viata reala, finalizate cu certificarea IT Pro, recunoscuta international.

 


 

 

Primind de la majoritatea absolventilor un feedback excelent, mizam pe revenirea fiecarui client multumit, sau cel putin pe recomandarea pe care acesta ne-o va face potentialilor clienti, fapt pentru care ne exprimam anticipat gratitudinea, asigurandu-va de cresterea continua a expertizei tehnice a echipei noastre de specialisti, pentru a va indruma in alegerea track-ului optim de pregatire, a va instrui pentru atingerea obiectivelor propuse si a va acorda consultanta in vederea sustinerii cu succes a examenelor de certificare, avand acelasi  obiectiv comun: succesul dvs. in cariera.

 

Certificat IT Learning

I. Partener Autorizat Microsoft-Silver Learning
Competența Silver Learning , acordata de Microsoft centrului de training IT Learning, in calitatea sa de Partener Autorizat Microsoft, reprezinta proba definitorie de recunoastere a expertizei tehnice, experienței și commitment-ului in respectarea standardelor de instruire impuse la nivel international, pe baza certificarilor echipei de traineri si experti-consultanti, pentru cele mai noi tehnologii Microsoft.
Absolventii cursurilor oficiale Microsoft, sustinute doar de traineri certificati (MCT), utilizand exclusiv suportul de curs oficial (MOC), editat de Microsoft, primesc diplome emise de Microsoft, recunoscute international.

Microsoft SIlver

 

II. CERTIPORT Testing Center
IT Learning - Centru de training si evaluare a competentei in utilizarea aplicatiilor MS Office 2010/2013/2016 , structurata pe trei niveluri Core, Expert si Master – confera recunoasterea internationala a expertizei in lucrul de inalta performanta cu MS Office, tradusa prin beneficiile in planul eficacitatii si eficientei muncii cu acest pachet de aplicatii. Cursurile sunt sustinute de instructori certificati Microsoft ( Master Instructor) utilizand doar materiale de studiu originale, editate de Microsoft Press sau resursele online, create pe baza acestora, disponibile pe cel mai mare portal de e-learning din Romania  www.office-learning.ro 

MOS Testing IT Learning

III. Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC):
In baza autorizatiilor nr. 0010047 / 2016, pentru programul "Specialist in domeniul proiectarii asistate de calculator", cod COR 251401 si 0011086 / 2017, pentru programul "Operator introducere validare si prelucrare date, cod COR 411301, emise de ANC, IT Learning acorda absolventilor acestor programe de specializare, certificate emise de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, care atesta nivelul de pregatire si abilitatile practice dobandite la finalul instruirii, singurele documente legale in baza carora se poate consemna in cartea de munca calificarea aferenta, conform Catalogului Ocupatiilor din Romania (COR)..

Autorizatie ANC

IV. Certificarea implementarii Sistemului de management al calitatii confor standardului SR EN ISO 9001: 2008

Obiectivul fundamental al IT Learning este satisfactia deplina a clientului.
Pentru atingerea acestui obiectiv, suntem angajati ferm in stabilirea si atingerea standardelor de calitate, capabile sa indeplineasca  exigentele si asteptarile clientilor nostri, conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001: 2008.
Prioritatile permanente in atingerea obiectivului declarat sunt reprezentate de profesionalismul si expertiza echipei de traineri-consultanti, livrarea de servicii conforme cu standardele de calitate impuse, identificarea si eliminarea neconformitatilor din activitatea companiei, instruirea si certificarea personalului tehnic conform celor mai noi tehnologii si proiectarea adecvata a tuturor proceselor administrative si tehnice, in scopul imbunatatiri continue a indicatorilor de calitate, respectand sintagma "Money back guarantee", formulata astfel: "Daca media nivelului de satisfactie a absolventilor, calculata pe baza notelor acordate de acestia in feadback, este sub 75 %, returnam  neconditionat contravaloarea serviciilor de instruire". 

 

 


Descarcati brosura centrului de training si consultanta ITLearning
Brosura IT Learning

Brosura cursului in format PDF

 

 

Prezentarea centrului IT Learning in format flash

 

De ce ITLearning?

sigla MVPMotivul nr. 1: Pentru ca avem trainerii cei mai valorosi din Romania, cu cele mai noi certificari si credentiale internationale (Microsoft Office Specialist Instructor, Microsoft Certified Trainer, ECDL, etc), in frunte cu Bogdan Tarla (alias Dr.Excel) singurul MVP Microsoft Office din Romania.

 

 


Microsoft MVP Excel (2006 - prezent)


Microsoft Certified Trainer (2001 -prezent)

MOS logo


Microsoft Office Instructor

IC3 logo


IC3 Instructor

ECDL logo


Instructor ECDL (din anul 2003)

CNFPA logo

Instructor CNFPA

 

Echipa IT Learning este una dinamica, formata din specialisti entuziasti cu peste 10 ani de experienta in livrarea de training de specialitate cu imediata aplicabilitate in viata reala, cu sute de cursuri in palmares.

Fondatori ai comunitatii Microsoft Office din Romania
, detinatori ai celor mai recente certificari si credentiale, prezenti an de an la conferinte si sesiuni internationale “train the trainers”, specialistii ITLearning sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi doar instruirea care conteaza..

 

Echipa IT Learning

Bogdan Tarla - DrExcel.ro Lucian Constantin - DrWindows.ro Cezar Barbu - DrAutocad.ro Alina Stanculescu - DrPowerpoint.ro Andrei Neagu - DrSQL Teodor Darabaneanu - DrProject.ro Valy Greavu - Sharepoint Expert

 

Leader-ul Echipei IT Learning este Bogdan Tarla, primul si singurul MVP pentru Romania cu competenta Excel si unul din speaker-ii prezenti constant la evenimentele anuale organizate de Microsoft Romania (MSDN Briefing si Technet ) sau cele exceptionale organizate cu prilejul lansarii de noi produse 


Office-Learning PortalMotivul nr. 2: Pentru ca detinem cele mai moderne materiale de curs din Romania, mii de lectii interactive postate pe cel mai puternic portal de training interactiv Microsoft Office din Centrul si Estul Europei

 

 


logo officespecialistMotivul nr. 3: Sute de tutoriale video/webcast-uri postate pe portalul Comunitatii Microsoft Office din Romanialogo dr.excel
Motivul nr. 4: Pentru ca administram cele mai puternice comunitati Microsoft Office din Romania: www.DrExcel.ro (mii si mii de intrebari si raspunsuri pe teme de Excel) si www.OfficeSpecialist.ro (comunitatea Microsoft Office din Romania)


Motivul nr. 5: Pentru ca avem cea mai mare experienta privind sustinerea cursurilor oficiale Microsoft Office din Romania (sute de cursuri livrate pentru companii romanesti si multinationale din toata tara) :

 


Recomandare Microsoft
Logo Eon

Recomandare E-on
Logo Unicredit
Recomandare Renault
Logo Unicredit
Recomandare Unicredit

Recomandare BCR Asigurari

Recomandare Alpha Bank

Recomandare Siemens

Logo Petrom

Logo Vodafone

 

IT LearningMotivul nr. 6: Pentru ca detinem cele mai puternice brand-uri in materie de training/consultanta Microsoft Office din Romania:

 

Dr.Access logo
Dr.Powerpoint logo Dr.Outlook logo
Dr.Word logo Dr.Project logo
Dr.VB logo Dr.Windows logo

 

Contact

Contact

Recomandare Microsoft Romania

Oferta IT Learning se adreseaza tuturor celor care doresc sa se perfectioneze prin cursuri personalizate.


 

 
Daca va doriti un training customizat, livrat conform nevoilor dvs. de instruire, in perspectiva cresterii expertizei si atingerii obiectivelor propuse, IT Learning este cea mai potrivita alegere.

Companiile si persoanele fizice interesate de serviciile noastre ne pot scrie la adresa: office@itlearning.ro

Obtineti mai multe informatii despre oferta noastra de cursuri: 

Telefon fix:       021.659.69.39; 0371.356.059 

Telefon mobil : 0787.692.238

Fax:                   0371.602.780

Locatie Centru de Training : Strada Olari, Nr 7A, Etaj 4, Sector 2, Bucuresti 

 

Va asteptam!