Bogdan
Tarla
Lucian
Constantin
Cezar
Barbu
Alina
Stanculescu
Andrei
Neagu
Teodor
Darabeanu
Valy
Greavu

Intrebari frecvente


Q:Participarea la un curs IT Learning garanteaza reusita la examenul de certificare aferent?
A:Plecand de la premisa ca dvs. sunteti primul interesat de reusita la examen, noi va garantam ca vom face tot ce depinde de noi pentru a va asigura succesul, adica:instruirea care conteaza pentru reusita dvs.; scenarii care simuleaza testele reale, tutoring si chiar mentoring; studiu suplimentar si asistenta din partea trainerilor nostri;recomandari si consultanta.

Q:Dupa cat timp de la terminarea cursului pot sustine cu succes examenul aferent?
A:Depinde doar de dvs., de motivatia, implicarea si mai ales rapiditatea cu care aplicati in viata reala cunostintele dobandite.Din experienta noastra, va sunt necesare minim 2 saptamani de la finalul cursului pentru sedimentarea cunostintelor, exercitiul practic si simulari de teste in timp real 

Q:Organizati cursuri la sediul clientului? Daca da, in ce conditii?
A:Da, oriunde in Bucuresti si in tara, clientul urmand sa asigure spatiul de instruire (sala de curs) dotata cu infrastructura necesara (statii de lucru conform specificatiilor trainerilor nostri, black/white board, videoproiector).

Q:Poate o certificare sa echivaleze experienta din real life?
A:Da si nu;da, avand in vedere ca pentru obtinerea unei certificari va este necesara aplicarea cunostintelor in real life ;nu, avand in vedere ca totusi in viata reala ne confruntam cu o diversitate de situatii pe care nu le putem simula in cadrul unei pregatiri pentru examen.Sfatul nostru? Invata doar ce conteaza, aplica in practica si apoi certifica-te.Doar asa vei obtine maximum de credibilitate.